|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χεχεχε συγγνωμη ρε θοδωρηηηη τι να κανωωω
![]() ------------------------- Εεεε εχω παθει πλακα μολις βρηκα τροπο να ανεβαζω φωτος απτο iphone. Φαινεται;!;!; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κουραμπιές : 05-01-13 στις 01:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φαινεται.Τι μας κανεις βραδυατικα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σουπερατος. Πολυ ομορφος, να τον χαιρεσαι και οτι καλυτερο να εχει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αα πολυ χαιρομαι. Σας ευχαριστω παιδια. Ολους!! Εχει πολυ γελιο ψευτογαβγιζει και μια φορα μαλλον γαβγισε παραπανω αποσο νομιζε οτι μπορει και τρομαξε. Τιναχτηκε απο μονος του. Πεθαναμε στο γελιο. Ελπιζω να πανε ολα καλα!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολα καλα θα πανε μην φοβασαι.Τις πρωτες μερες ακολουθησε τον τροπο προσαρμογης των ψαριων.Αφησε το να εξερευνησει το σπιτι οχι πολλες φωνες κλπ και σωστο ταισμα.Να τον χαιρεσαι.
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβω χαιρομαι πολλυ για σενα και το σκυλακι που θα δεις μπαρφ.να σου δωσω μια συμβουλη πανω σε αυτο μην του δινεις αρνισια αντερα,ποτε κρεμμυδι,το κοτοπουλο καλητερα να του δινεις ενα βρασιμο εαν το ταιζεις με την πετσα,μην φοβασε αν 2 μερες να βαζεις λαχανικα και τουλαχιστων 2 φορες την βδομαδα ψαρι με λαπτα κοκαλα τυπου σαρδελα,ρεγγα,δισκους,μπλου τανκ κτλ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαίρεσαι!
Μια ερώτηση από κάποιον μη σχετικό. Έχετε γράψει τόσες φορές για μαγείρεμα στην barf, ενώ εγώ ξέρω ότι κάτι τέτοιο όχι απλά απαγορεύεται, αλλά έχει αποβεί και θανατηφόρο σε κάποιες περιπτώσεις. Εκτός αν μαγείρεμα εννοείτε το κόψιμο των μερίδων!
|
||||
|
||||
![]()
Μολις γυρισα απτο κτηνιατρο. 1,2 κιλα 35 ημερων τοκανε και αυτη. Καναμε το πριμοντογκ μονο, σε 30-40 μερες μουπε να ξαναπαω για το 2ο. Δεν μαρεσε ομως. Πολυ "περαστε-εμβολιο-5πληροφοριες στα γρηγορα-δρομο". Συν οτι μουπε οτι μπορω να του δινω κανονικα γαλα και τυροκομικα, και ηταν αντιθετη στα ωμα. Τον ορο μπαρφ δεν τον ηξερε καν...:/
Παντως υγιεστατος λεει οτι ειναι, μπανμινθ μουπε τωρα στην αρχη πιο συχνα ανα 3-4 μερες. Απο κοπρανα κομπλε παντως. Λιγο σπανια σε σχεση με οσα εχω διαβασει, 1 φορα/ημερα χοντρο και 2-3 ψιλο. Αλλα ειναι οπως "πρεπει" ουτε διαροιες ουτε τιποτα. Απλα οταν κανει χοντρο παταει καμια κραυγουλα σε διαφορετικο τονο αποτι οταν ψευτοκλαιει και αναρωτιεμαι μηπως ειναι δυσκοιλιο. Ισωσ και ναναι λογικη η μεταβαση απτο μητρικο γαλα στην κροκετα. Τροφη purina puppy με νερο και λιγο λαδι λιωσιμο μεχρι να γινει πατε. Για πειτε καμια γνωμη. Μηπως εχει πολλες φυτικες ινες; |
|
||||
|
||||
![]()
κουκλακι ειναι.να το χαιρεσαι!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Την άμμο θα σου πρότεινα να την έχεις στο μπαλκόνι και όχι μέσα στο σπίτι, όταν μεγαλώσει βέβαια λίγο, ώστε να μάθει να ζητάει να βγει έξω και να μην αναζητάει μέρος μέσα στο σπίτι για την ανάγκη του. Για διατροφή μιάς και μιλάτε για ωμή τροφή, αν το κοτόπουλο ή το κρέας βραστεί με ρύζι, δεν κάνει; |
|
||||
|
||||
![]()
Για την τροφη θα σου απαντησουν οι εμπειροι εγκο ντεν κσερει.
![]() Πηρα και την banminth την αλοιφη. 7,8 εκανε... :P Οι οδηγιες λενε 2cm ανα κιλο σωματικου βαρους, και ανα 10 μερες. Επιπροσθετως ο πετσοπας μου προτεινε αν αφου την δωσω τις επομενες μερες, δω σκουλικια στα κοπρανα, να ξαναδωσω μεσα σε 7 μερες (οχι 10) για να φυγουν και τα αυγα που θα ειναι μεσα ακομα. Και μετα να συνεχισω ανα 10ημερο. Αυτα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
τώρα είδα την φωτογραφία του μικρού, πανέμορφος.
ξέχασα πριν, ίσως στο είπε ο γιατρός σου, μέχρι να κάνει τα εμβόλια δεν πρέπει να περπατάει στους δρόμους μην κολλήσει κάτι, όσο θήλαζε από την μάνα του ήταν καλλυμένο, τώρα όχι. για τον φίλο που με ρωτάει τι εννοώ " όχι κονσέρβες και ξηρά όχι ωμά", να διευκρινίσω πως δεν είπα αυτό. είπα όχι ωμά και ανάμεικτη ποικίλη διατροφή μαγειρευτό και ξηρά και κονσέρβες. ίσως δεν το συνέταξα σωστά |
|
||||
|
||||
![]()
Ούτως ή άλλως τα κόκκαλα του κοτόπουλου, του κουνελιού και του αρνιού απαγορεύονται να τα τρώνε τα σκυλιά.Αν τα βγάζουμε τα κοφτερά.Εγώ μιά ζωή με σκυλάκια τους δίνω εναλλάξ μαγειρεμένου (βρασμένου) και ξηρής τροφής.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάποιος μου το είχε πει που είχε δώσει κόκκαλα αρνιού στο σκυλί του και σε λίγη ώρα μετά το έχασε από αυτό λόγω αιμοραγίας στα έντερα, τώρα από ότι έγραψες πιο πάνω, που δεν το ήξερα ότι υπάρχει διαφορά, δεν ξέρω αν ήταν ωμά ή βρασμένα ή ψητά.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
LED vs T5 Αποψεις-συζητηση | Κουραμπιές | Φωτισμός | 60 | 29-04-14 14:06 |
Ειναι εφικτο να μπουν γαριδες σε αυτη την ψαροσυνθεση? | Geovai | Γαρίδες | 9 | 30-09-11 15:06 |
Ειναι εφικτο??? Εχω τρελαθει απο ενθουσιασμο!!! | 3r4ndo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 24-06-09 11:22 |
ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ!!!(CROWNTAIL) | mariah | Bettas | 21 | 09-05-07 14:33 |
Τι ασθενεια ειναι αυτη ? Ιδεες-προτασεις | georgesa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 01-07-06 09:42 |