Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γενικά > ¶λλα ζώα

¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-01-13, 01:46
Το avatar του χρήστη Κουραμπιές
Κουραμπιές Ο χρήστης Κουραμπιές δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Προεπιλογή

Χεχεχε συγγνωμη ρε θοδωρηηηη τι να κανωωω
-------------------------
Εεεε εχω παθει πλακα μολις βρηκα τροπο να ανεβαζω φωτος απτο iphone. Φαινεται;!;!;

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κουραμπιές : 05-01-13 στις 01:46 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-01-13, 01:47
Το avatar του χρήστη nikolakis94
nikolakis94 Ο χρήστης nikolakis94 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Φαινεται.Τι μας κανεις βραδυατικα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-01-13, 01:50
Το avatar του χρήστη stratigos24
stratigos24 Ο χρήστης stratigos24 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα-Βυρωνας
Προεπιλογή

Σουπερατος. Πολυ ομορφος, να τον χαιρεσαι και οτι καλυτερο να εχει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-01-13, 01:53
Senior Member

Προεπιλογή

Αα πολυ χαιρομαι. Σας ευχαριστω παιδια. Ολους!! Εχει πολυ γελιο ψευτογαβγιζει και μια φορα μαλλον γαβγισε παραπανω αποσο νομιζε οτι μπορει και τρομαξε. Τιναχτηκε απο μονος του. Πεθαναμε στο γελιο. Ελπιζω να πανε ολα καλα!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-01-13, 01:57
Το avatar του χρήστη nikolakis94
nikolakis94 Ο χρήστης nikolakis94 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Ολα καλα θα πανε μην φοβασαι.Τις πρωτες μερες ακολουθησε τον τροπο προσαρμογης των ψαριων.Αφησε το να εξερευνησει το σπιτι οχι πολλες φωνες κλπ και σωστο ταισμα.Να τον χαιρεσαι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-01-13, 09:00
Το avatar του χρήστη maxmike
maxmike Ο χρήστης maxmike δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Προεπιλογή

μπραβω χαιρομαι πολλυ για σενα και το σκυλακι που θα δεις μπαρφ.να σου δωσω μια συμβουλη πανω σε αυτο μην του δινεις αρνισια αντερα,ποτε κρεμμυδι,το κοτοπουλο καλητερα να του δινεις ενα βρασιμο εαν το ταιζεις με την πετσα,μην φοβασε αν 2 μερες να βαζεις λαχανικα και τουλαχιστων 2 φορες την βδομαδα ψαρι με λαπτα κοκαλα τυπου σαρδελα,ρεγγα,δισκους,μπλου τανκ κτλκαι μια φορα την βδομαδα βαζε μουρουνελαιο.επισης καλο ειναι μια φορα την βδομαδα μαζι με το φαγητο του να του βαζεις μια χουφτα κροκετες για να μαθενει στην γευση σε περιπτωση αναγκης.μαγειρευε μια φορα την βδομαδα κανετα μεριδες και στην καταψυξη ειναι ποιο ευκολο ετσι δεν υπαρχει δοσολογια την βρισκεις μονος σου βαζε του μεχρι να χορτασει και να σταματησει να τρωωει μονο του,σημειωσε το βαρος του φαγητου και φτιαξε της δοσεις σας.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-01-13, 11:35
Το avatar του χρήστη exelix
exelix Ο χρήστης exelix δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Πάτρα-Αθήνα
Προεπιλογή

Να το χαίρεσαι!

Μια ερώτηση από κάποιον μη σχετικό. Έχετε γράψει τόσες φορές για μαγείρεμα στην barf, ενώ εγώ ξέρω ότι κάτι τέτοιο όχι απλά απαγορεύεται, αλλά έχει αποβεί και θανατηφόρο σε κάποιες περιπτώσεις. Εκτός αν μαγείρεμα εννοείτε το κόψιμο των μερίδων!
Παλιά 07-01-13, 15:17
Senior Member

Προεπιλογή

Μολις γυρισα απτο κτηνιατρο. 1,2 κιλα 35 ημερων τοκανε και αυτη. Καναμε το πριμοντογκ μονο, σε 30-40 μερες μουπε να ξαναπαω για το 2ο. Δεν μαρεσε ομως. Πολυ "περαστε-εμβολιο-5πληροφοριες στα γρηγορα-δρομο". Συν οτι μουπε οτι μπορω να του δινω κανονικα γαλα και τυροκομικα, και ηταν αντιθετη στα ωμα. Τον ορο μπαρφ δεν τον ηξερε καν...:/

Παντως υγιεστατος λεει οτι ειναι, μπανμινθ μουπε τωρα στην αρχη πιο συχνα ανα 3-4 μερες. Απο κοπρανα κομπλε παντως. Λιγο σπανια σε σχεση με οσα εχω διαβασει, 1 φορα/ημερα χοντρο και 2-3 ψιλο. Αλλα ειναι οπως "πρεπει" ουτε διαροιες ουτε τιποτα. Απλα οταν κανει χοντρο παταει καμια κραυγουλα σε διαφορετικο τονο αποτι οταν ψευτοκλαιει και αναρωτιεμαι μηπως ειναι δυσκοιλιο. Ισωσ και ναναι λογικη η μεταβαση απτο μητρικο γαλα στην κροκετα. Τροφη purina puppy με νερο και λιγο λαδι λιωσιμο μεχρι να γινει πατε. Για πειτε καμια γνωμη. Μηπως εχει πολλες φυτικες ινες;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-01-13, 01:49
Το avatar του χρήστη sailor247
sailor247 Ο χρήστης sailor247 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Κουραμπιές Εμφάνιση μηνυμάτων
Εεεε εχω παθει πλακα μολις βρηκα τροπο να ανεβαζω φωτος απτο iphone. Φαινεται;!;!;
κουκλακι ειναι.να το χαιρεσαι!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-01-13, 17:48
Το avatar του χρήστη Anna10
Anna10 Ο χρήστης Anna10 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Aru Islands
Προεπιλογή

Παράθεση:
Ψυχούλα μου. Μπράβο σου, είναι από τα τυχερά το μικρούλι.
Την άμμο θα σου πρότεινα να την έχεις στο μπαλκόνι και όχι μέσα στο σπίτι, όταν μεγαλώσει βέβαια λίγο, ώστε να μάθει να ζητάει να βγει έξω και να μην αναζητάει μέρος μέσα στο σπίτι για την ανάγκη του.
Για διατροφή μιάς και μιλάτε για ωμή τροφή, αν το κοτόπουλο ή το κρέας βραστεί με ρύζι, δεν κάνει;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-01-13, 19:37
Senior Member

Προεπιλογή

Για την τροφη θα σου απαντησουν οι εμπειροι εγκο ντεν κσερει. σε ευχαριστω πολυ και εγω τρελαθηκα. Λοιπον πηγα και πηρα αυτες τις πανες τελικα, οχι αμμο. Pet interest puppy training pads premium line. εχει 7 μεσα (60χ60) ειναι αυτοκολλητες, και εχουν αποτι λενε μια ουσια, μια μυρωδια, που τα ελκυει, και βοηθαει στο να μαθουν. 5 ευρω εκαναν.

Πηρα και την banminth την αλοιφη. 7,8 εκανε... :P Οι οδηγιες λενε 2cm ανα κιλο σωματικου βαρους, και ανα 10 μερες. Επιπροσθετως ο πετσοπας μου προτεινε αν αφου την δωσω τις επομενες μερες, δω σκουλικια στα κοπρανα, να ξαναδωσω μεσα σε 7 μερες (οχι 10) για να φυγουν και τα αυγα που θα ειναι μεσα ακομα. Και μετα να συνεχισω ανα 10ημερο. Αυτα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-01-13, 19:47
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Anna10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ψυχούλα μου. Μπράβο σου, είναι από τα τυχερά το μικρούλι.
Την άμμο θα σου πρότεινα να την έχεις στο μπαλκόνι και όχι μέσα στο σπίτι, όταν μεγαλώσει βέβαια λίγο, ώστε να μάθει να ζητάει να βγει έξω και να μην αναζητάει μέρος μέσα στο σπίτι για την ανάγκη του.
Για διατροφή μιάς και μιλάτε για ωμή τροφή, αν το κοτόπουλο ή το κρέας βραστεί με ρύζι, δεν κάνει;
ειδηκα το κοτοπουλο και το κουνελι δεν κανει γιατι τα κοκκαλα τους εαν βραστουν μετα οταν σπανε γινονται σαν βελονες με οτι αυτο συνεπαγετε δηλαδη πνιγμους σκισμενο στομαχι εντερο κτλ

Παράθεση:
Για την τροφη θα σου απαντησουν οι εμπειροι εγκο ντεν κσερει. σε ευχαριστω πολυ και εγω τρελαθηκα. Λοιπον πηγα και πηρα αυτες τις πανες τελικα, οχι αμμο. Pet interest puppy training pads premium line. εχει 7 μεσα (60χ60) ειναι αυτοκολλητες, και εχουν αποτι λενε μια ουσια, μια μυρωδια, που τα ελκυει, και βοηθαει στο να μαθουν. 5 ευρω εκαναν.

Πηρα και την banminth την αλοιφη. 7,8 εκανε... :P Οι οδηγιες λενε 2cm ανα κιλο σωματικου βαρους, και ανα 10 μερες. Επιπροσθετως ο πετσοπας μου προτεινε αν αφου την δωσω τις επομενες μερες, δω σκουλικια στα κοπρανα, να ξαναδωσω μεσα σε 7 μερες (οχι 10) για να φυγουν και τα αυγα που θα ειναι μεσα ακομα. Και μετα να συνεχισω ανα 10ημερο. Αυτα.
βρε μην πετας τα λεφτα σου παρε απλες πανες υποστρωμα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-01-13, 19:57
Το avatar του χρήστη maria p
maria p Ο χρήστης maria p δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: χαλάνδρι
Προεπιλογή

τώρα είδα την φωτογραφία του μικρού, πανέμορφος.
ξέχασα πριν, ίσως στο είπε ο γιατρός σου, μέχρι να κάνει τα εμβόλια δεν πρέπει να περπατάει στους δρόμους μην κολλήσει κάτι, όσο θήλαζε από την μάνα του ήταν καλλυμένο, τώρα όχι.
για τον φίλο που με ρωτάει τι εννοώ " όχι κονσέρβες και ξηρά όχι ωμά", να διευκρινίσω πως δεν είπα αυτό. είπα όχι ωμά και ανάμεικτη ποικίλη διατροφή μαγειρευτό και ξηρά και κονσέρβες. ίσως δεν το συνέταξα σωστά
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-01-13, 19:58
Senior Member

Προεπιλογή

Ούτως ή άλλως τα κόκκαλα του κοτόπουλου, του κουνελιού και του αρνιού απαγορεύονται να τα τρώνε τα σκυλιά.Αν τα βγάζουμε τα κοφτερά.Εγώ μιά ζωή με σκυλάκια τους δίνω εναλλάξ μαγειρεμένου (βρασμένου) και ξηρής τροφής.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-01-13, 20:14
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από maria p Εμφάνιση μηνυμάτων
τώρα είδα την φωτογραφία του μικρού, πανέμορφος.
ξέχασα πριν, ίσως στο είπε ο γιατρός σου, μέχρι να κάνει τα εμβόλια δεν πρέπει να περπατάει στους δρόμους μην κολλήσει κάτι, όσο θήλαζε από την μάνα του ήταν καλλυμένο, τώρα όχι.
για τον φίλο που με ρωτάει τι εννοώ " όχι κονσέρβες και ξηρά όχι ωμά", να διευκρινίσω πως δεν είπα αυτό. είπα όχι ωμά και ανάμεικτη ποικίλη διατροφή μαγειρευτό και ξηρά και κονσέρβες. ίσως δεν το συνέταξα σωστά
μαλλον γιαυτο και μπερδευτηκα τι προτηνεις ομως?συμφωνω με τον δρομο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Anna10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ούτως ή άλλως τα κόκκαλα του κοτόπουλου, του κουνελιού και του αρνιού απαγορεύονται να τα τρώνε τα σκυλιά.Αν τα βγάζουμε τα κοφτερά.Εγώ μιά ζωή με σκυλάκια τους δίνω εναλλάξ μαγειρεμένου (βρασμένου) και ξηρής τροφής.
το λεει ποιος ?ωμα δεν εχεις απολυτος κανενα προβλημα.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από maria p Εμφάνιση μηνυμάτων
να χαίρεσαι τον νέο φίλο σου!!! να σου ζήσει και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί.
χαίρομαι που υιοθέτησες ένα ημίαιμο, όχι μόνο για όσα όλοι θα σου πουν και είναι σωστά αλλά και γιατί είναι συνήθως πιο ανθεκτικά και ζουν περισσότερο.
διαφωνώ με την ωμή διατροφή όχι ως ειδικός επιστήμονας αλλα επειδή οι γιατροί δεν το συστήνουν και επειδή και οι ειδικοί τώρα το ψάχνουν δεν έχουν καταλήξει και δεν θεωρώ σκόπιμο να βάζουμε τα ζώα μας στην διαδικασία των πειραμάτων της επιστήμης.
απο μικρό παιδάκι είχα σκυλιά και όσα ήταν λαίμαργα (όχι χοντρά) και παμφάγα έζησαν περισσότερο.
όταν είναι κουταβάκια όπως το δικό σου, τους δίνω μουρουνέλαιο που είπε και κάποιος φίλος και από τις παιδικές τροφές ρυζάλευρο άνθρος αραβοσίτου (όχι βανίλια) και φαρίν λακτέ.
κατά την γνώμη μου μην το μάθεις να τρέφεται αποκλειστικα΄με ζωοτροφές και ειδικά ξηρά τροφή. πολλές ευχές και πάλι
καταλαβες τωρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-01-13, 20:29
Senior Member

Προεπιλογή

Κάποιος μου το είχε πει που είχε δώσει κόκκαλα αρνιού στο σκυλί του και σε λίγη ώρα μετά το έχασε από αυτό λόγω αιμοραγίας στα έντερα, τώρα από ότι έγραψες πιο πάνω, που δεν το ήξερα ότι υπάρχει διαφορά, δεν ξέρω αν ήταν ωμά ή βρασμένα ή ψητά.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές