|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πωπω σκυλαραααα. Εγω δεν ξερω απο δαγκωματα χαχα. Μονο του βερναρδου που ειχαμε ξερω απο μεγαλα αλλα και αυτο οχι πανω μου παλι καλα.
Μια που πιασαμε τα δαγκωματα εχω μια απορια, οταν παιζουμε το σκυλι αν το προκαλεσουμε για ποιο δυνατο παιχνιδι κανει αυτα τα ψευτογριλισματα και ψαχνει να δαγκωσει. Εχει πολυ γελιο το προκαλουμε καμια φορα αλλα μηπως δεν πρεπει; Μαρεσει πολυ που εχει μαθει το "οχι", με το που το λεω σταματαει να δαγκωνει οτιδηπωτε. Λιγο στο κουερβο (το ονομα του) εχουμε θεμα και στο που τα κανει αλλα θα το μαθει που θα παει. Του εφτιαξα και μια γωνια στο σαλονι περιφραγμενη με το custom σπιτακι του φαγητο και νερο, και την πανα για την αναγκη εξω σχετικα μακρια απτην περιοχη του. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
LED vs T5 Αποψεις-συζητηση | Κουραμπιές | Φωτισμός | 60 | 29-04-14 14:06 |
Ειναι εφικτο να μπουν γαριδες σε αυτη την ψαροσυνθεση? | Geovai | Γαρίδες | 9 | 30-09-11 15:06 |
Ειναι εφικτο??? Εχω τρελαθει απο ενθουσιασμο!!! | 3r4ndo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 24-06-09 11:22 |
ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ!!!(CROWNTAIL) | mariah | Bettas | 21 | 09-05-07 14:33 |
Τι ασθενεια ειναι αυτη ? Ιδεες-προτασεις | georgesa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 01-07-06 09:42 |