|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΚΟΥΚΛΑ!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα χρειαστηκε να ξαναπαω στο petcity, και ειδα ειχαν εξαφανιστει τα αδελφακια της, μαζι και το κλουβι.
Επιασα συζητηση με εναν υπαλληλο, για το τι κανουν τα αδεσποτα γατακια που τους μενουν, και μου ειπε οτι δεν προλαβαινουν να μεινουν, γιατι σε 2-3 μερες τα παιρνουν οι πελατες που μπαινουν στο καταστημα, οπως και τα αλλα 2 ειχαν δοθει μεχρι την προηγουμενη Τριτη. Εκρινα σκοπιμο να το επισημανω, για να μην δημιουργηθουν λαθος εντυπωσεις για το καταστημα. Κατα τα αλλα, η μικρουλα 'ξαλαφρωσε" εμαθε την αμμο της με την μια, ειναι πολυ χαριτωμενο πλασματακι, και απο οτι μου εδειξε μεχρι τωρα πανεξυπνο! (εκτος απο τρελλοκομειο) ![]() ![]() ![]() Α! και φαγανο! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλίτσα είναι.Να σου ζήσει και μπράβο σου που της πρόσφερες ένα σπιτικό και αγάπη.Πραγματικά το αξίζουν οι ψυχούλες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω γειτονισα, οπως το ειπες, αθωες ψυχουλες.
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρεις γείτονα ότι διαισθάνονται τους καλούς ανθρώπους που τα αγαπάνε γι' αυτό σε διάλεξε.
![]() Κάτι ήξερε. |
|
||||
|
||||
![]()
Οτι τα ζωα διαισθανονται, το εχω καταλαβει απο αρκετα μικρος.
Καποτε - πιτσιρικας - ειχα εναν σκυλακο. Οταν τον πρωτοεφερα στο σπιτι, ετυχε να περναει ενας παππους, ο οποιος ειχε παραδοση στην γειτονια σαν μεθυσος, αλλα οταν ηταν διαυγης ηταν ο καλυτερος ανθρωπος ετσι ελεγε το παραδοσιακο κουτσομπολιο. Παραδοξως λοιπον ο σκυλακος μου, μολις τον πηρε χαμπαρι οτι ανεβαινε τον δρομο, ενω ηταν πολυ ηρεμο ζωο, αρχισε να γρυλιζει, μεχρι που αρχισε να λυσσαει στο γαυγισμα, που αν δεν τον κραταγα με το λουρι, μου εδωσε την εντυπωση οτι θα τον εσκιζε... Ειπα, δεν του εκανε καλη εντυπωση του σκυλακου μου ο μπαρμπα Γιωργιας... (ετσι τον φωναζαν) Καθε φορα που ο μπαρμπα Γιωργιας περναγε τον δρομο, ο σκυλακος το ιδιο βιολι. Περασαν χρονια, και ο μπαρμπα Γιωργιας πεθανε. Τοτε βγηκε στην επιφανεια η αληθεια. Ο κατα τα αλλα καλος μπεκρης μπαρμπα Γιωργιας, ειχε κανει παιδι με την μονακριβη κορη του..., και η γυναικα του δεν εβγαινε εξω γιατι την ειχε ρημαξει στο ξυλο... Κανεις δεν ειχε καταλαβει τιποτα, αλλα χρονια τοτε... Μονο ο σκυλακος και απο μακρυα... Ισως θα μου πειτε συμπτωση... Ισως...
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω να είναι σύμπτωση.Έχουν την ικανότητα να καταλαβαίνουν τους ανθρώπους, μπορεί και λόγω οξυμένης όσφρησης ορμονών, λόγω της στάσης του σώματος του ανθρώπου, του τόνου της φωνής, μπορεί και διαίσθησης όπως είπαμε.Το θέμα είναι ότι τις περισσότερες φορές αν όχι όλες καταλαβαίνουν σωστά.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογη γατόψαρου-συγκατοικου.. | platy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 24-05-12 10:35 |
Ο νεος μου συγκατοικος | Tricky | Άλλα ζώα | 26 | 02-10-08 23:42 |
Firemouth cichlid πιθανος συγκατοικος για ροδοστομους-αεναος | mikenuke | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 7 | 21-01-05 13:04 |