|
|
|||
|
|||
![]()
χαχα, ο Μπαλού ειναι παμφάγο! Ευτυχώς δεν εχει μαθει-ακόμα- να τ ανοίγει, αλλά τις προάλλες εκλεψε ενα κοματι ωμή μελιτζανα απ το Λεανδρο και το κανε να! :Ρ
------------- Για ψύλους, ψείρες κλπ ζουζούνια υπάρχει και σπραυ απο αλόη και βότανα και neem oil το Repeli (ή κάπως έτσι), το χρησιμοποιώ και γω για όσο ειναι μικρά τα γατάκια και στο κουτάβι, γιατί ειναι σχετικά ακίνδυνο ακόμα κι αν το γλύψουν (και πάντα, όπως πολύ σωστά λέει κι η Λήδα, στο χέρι σου πρωτα) Χουρχουριστές καληνυχτες και ...καλα ξελαφρώματα αυριο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Μεχρι να στεγνωσει το σπρευ, την προσεχα να μην το γλυψει, αν και δεν γλυφεται ακομα. Τα σκουληκια υποπτευομαι και εγω για το πρηξιμο, παντως φτου φτου, δεν δειχνει να την ενοχλει κατι, και της αρεσει το χαδι στην κοιλια. ------------------------- Μπαρμπα, ασε αυτο το πραμα κατω και χαιδευε! ![]() Μμμμ μαλον πρεπει να το σκεφτω λιγο ακομα... ![]() Μ'αυτα και μ'αυτα με επιασε φαγουρα, αχ αχ! τι με τρωει μωρε;;; τσαμπα το ψεκασμα μπαρμπααα! ![]() Πες μου οτι μπορεις να αντισταθεις σε τετοιο νυσταλεο υφος! ![]() Αν δεν παρεις αυτο το πραμα απο την φατσα μου, θα σε δαγκασω, σατυρε! ![]() Αντε να δουμε... δεν θα τα παμε καλα μ'αυτον! ![]()
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 21-10-12 στις 16:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχη!!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω!
|
||||
|
||||
![]()
ΚΟΥΚΛΑ!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα χρειαστηκε να ξαναπαω στο petcity, και ειδα ειχαν εξαφανιστει τα αδελφακια της, μαζι και το κλουβι.
Επιασα συζητηση με εναν υπαλληλο, για το τι κανουν τα αδεσποτα γατακια που τους μενουν, και μου ειπε οτι δεν προλαβαινουν να μεινουν, γιατι σε 2-3 μερες τα παιρνουν οι πελατες που μπαινουν στο καταστημα, οπως και τα αλλα 2 ειχαν δοθει μεχρι την προηγουμενη Τριτη. Εκρινα σκοπιμο να το επισημανω, για να μην δημιουργηθουν λαθος εντυπωσεις για το καταστημα. Κατα τα αλλα, η μικρουλα 'ξαλαφρωσε" εμαθε την αμμο της με την μια, ειναι πολυ χαριτωμενο πλασματακι, και απο οτι μου εδειξε μεχρι τωρα πανεξυπνο! (εκτος απο τρελλοκομειο) ![]() ![]() ![]() Α! και φαγανο! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλίτσα είναι.Να σου ζήσει και μπράβο σου που της πρόσφερες ένα σπιτικό και αγάπη.Πραγματικά το αξίζουν οι ψυχούλες.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογη γατόψαρου-συγκατοικου.. | platy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 24-05-12 10:35 |
Ο νεος μου συγκατοικος | Tricky | Άλλα ζώα | 26 | 02-10-08 23:42 |
Firemouth cichlid πιθανος συγκατοικος για ροδοστομους-αεναος | mikenuke | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 7 | 21-01-05 13:04 |