|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τι να σου πω,ο καθενας εχει τις αποψεις του .. εγω για παραδειγμα δεν θα αντεχα να μου πεθαινουν τα μωρα,ουτε να τα αφηνω ετσι κι οσα ζησουν κι οσα πεθανουν,ουτε να κινδυνευει η γατα μου απο τους απανωτους τοκετους. η φυση εχει τον τροπο της,αλλα αυτα ειναι οικοσιτα ζωα και το σε τι φυση πλεον ζουν,ειναι αλλο θεμα για συζητηση.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν πιστευω οτι ειναι φρονιμο να πω οτι θα παρω τον ελεγχο των γεννησεων στα χερια μου. γιατι απλα δεν μπορω να καθορισω την υπολοιπη πανιδα της περιοχης. το μονο που κανουμε με την ειρηνη ειναι να εμβολιαζουμε οσα γατακια καταφερουν να φτασουν 2 μηνων. |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι μυθος παντως οτι οι στειρωμενες γατες δεν κυνηγουν.
η δικια μου δεν εχει χασει κανενα της ενστικτο . εχουμε γλιτωσει και απο ποντικια και απο φιδια. τι να χαρουν μωρε ειρηνη?το σεξ του ενος δευτερολεπτου? τις μαχες μεχρι να γινει?τους τραυματισμους? νομιζω οτι πολυ ακριβα το πληρωνουν.. τοσα γατακια να πεθαινουν απο μολυνσεις,δεν ειναι αμαρτια? αφου εσεις εισαστε υπευθυνοι πλεον γι αυτα..η οχι? μηπως εννοεις οτι απλα ταιζεις τις αδεσποτες γατες που κυκλοφορουν τριγυρω σας? |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειπε κανεις οτι οι στειρωμενες γατες δεν κυνηγουν.
οι στειρωμενες γατες ομως δεν πολλαπλασιαζονται. πολλαπλασιαζονται ομως οι οχιες και τα ποντικια.............. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπορεις να στειρωσεις τις περισσοτερες.. τι να σου πω,οτι νομιζεις φυσικα.. ------------------------- Παράθεση:
προσωπικα,μονο με αρσενικους γατους ευχαριστηθηκα χουρ χουρ στη διαπασων και χαδια. αααααλλο πραμα τα σερνικα ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leda : 21-10-12 στις 01:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
προτιμω λοιπον τη φυση να καθορισει ποσα και πια θα ζησουν.οπως και στο ενυδρειο καποια μικρα θα φαγωθουν ακομα και απο την ιδια τους τη μανα (τα πιο αδυναμα συνηθως). |
|
||||
|
||||
![]()
το πακεττακι της μητροτητας που λες οτι χαιρονται ομως
περιλαμβανει και πολλα "φερετρακια"... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παντως ησυχο ζωντανο, την εβαλα να κοιμηθει μονη της στο καναπεδακι, και δεν εβγαλε κιχ! ![]() Εχουμε ξεκινησει διαδικασια παχυνσης, γιατι το κακομοιρο δεν εχει ψαχνο επανω του, ειναι αποστεομενο...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
περιμενε πρωτα να τα κανει και να αρχισει να λειτουργει το συστημα,μην την στουμπωσεις τελειως. αποπαρασιτωση,εκανε?παιζει κι αυτο ρολο που ειναι τοσο αδυνατη. |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως η δικια μου μετα την στειρωση, εγινε "ξυνη" ουτε χαδια ηθελε, ουτε χουρχουριζε ουτε τιποτα
|
|||
|
|||
![]()
Ουτε εγώ ειπα πως δεν κυνηγούν, αλλά ναι, θα συμφωνήσω με τον Σάββα πως συχνά αλλάζει ο χαρακτήρας τους με τη στείρωση, σα να χάνουν την όρεξη τους για πολλα-πολλά...
Δεν πρόκειται για "το σεξ του ενος δευτερολεπτου? τις μαχες μεχρι να γινει?τους τραυματισμους?" προκειται για όλο το πακετάκι του ζευγαρώματος και κυρίως της μητρότητας. Μάχες δεν πολυέχουμε μια και οι γαμπροί ειναι δύο συγκεκριμένοι και γείτονες & τις προστατευουν κι απ τους ξένους (ουσιαστικά τους ταϊζουμε κι αυτούς κάθε που γυροφέρνουν τις δικές μας, ουσιαστικά ταϊζουμε - για όσο μπορούμε & αντέχουμε- κάθε ζωντανό που έρχεται στην πόρτα μας). Τα γατάκια ναι, αμαρτία είναι να μην τα προλαβαίνω να τα σώσω όλα, αλλά τουλάχιστον το προσπαθώ και κάποτε τα καταφέρνω, άλλωστε δεν τα γεννούν στο σπίτι, αλλά μακριά κι όταν τα φέρνουν έχουν ήδη μολυνθεί, αρα θα την πάταγαν ετσι κι αλλιώς. Anyway, ο καθένας κρίνει τι ταιριάζει στα ζωντανά του και στις συνθήκες που ζουν, εδώ για την ώρα τις αφήνουμε ελεύθερες, στο μέλλον θα δείξει... ------------------- Σάββα, δε μου πες τελικά, πού κοιμάται η κούκλα? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογη γατόψαρου-συγκατοικου.. | platy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 24-05-12 10:35 |
Ο νεος μου συγκατοικος | Tricky | Άλλα ζώα | 26 | 02-10-08 23:42 |
Firemouth cichlid πιθανος συγκατοικος για ροδοστομους-αεναος | mikenuke | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 7 | 21-01-05 13:04 |