|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να της ριξουν φολα οι καλοι γειτονες,να την χτυπησει αμαξι,να φαει ποντικοφαρμακα κλπ.. εγω τις 2 δικες μου τις εχω ελευθερες στον κηπο και αν θελουν μπαινουν και μεσα,αλλα το δικο μου σπιτι ειναι διπλα στο δασος και μονο εναν γειτονα εχω,ουτε αυτοκινητα κλπ.. ξερω πως πιθανα δεν θα ζησουν οσα χρονια θα ζουσαν μεσα στο σπιτι αποκλειστικα ,γιατι ολο και απο κατι κινδυνευουν,αλλα τουλαχιστον θα εχουν ζησει καλα. δυστυχως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα οποτε κανουμε την επιλογη που μας ταιριαζει... ------------------------- Παράθεση:
![]() και τι προτεινεις?να γεννανε ανεξελεγκτα με οποιες συνεπειες? ουτε εγω ειμαι υπερ της στειρωσης εαν μπορεις να ελεγχεις απολυτα το ζωο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leda : 21-10-12 στις 00:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ο μεσος ορος ζωης των γατιων που ζουν στον δρομο, ειναι τα 2 με 3 χρονια.
Δυστυχως δεν υπαρχει τροπος να την αφησω εστω και στο μπαλκονι, χωρις να υπαρχει κινδυνος ειτε να το σκασει, ειτε να μου την φολαρει καποιος "καθως πρεπει"
|
||||
|
||||
![]()
και εγω εξω τις εχω.αναμεσα σε χωραφια σε αποσταση 250 μετρα το επομενο σπιτι.
περσι γεννησαν 19 γατακια απο τα οποια δεν εζησε κανενα. εφετος γεννησαν 6 και εζησαν και μεγαλωσαν 2. εχει η ιδια η φυση τον τροπο της. Υ.Γ δεν θελω να ελεγχω απολυτα κανενα ζωο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τι να σου πω,ο καθενας εχει τις αποψεις του .. εγω για παραδειγμα δεν θα αντεχα να μου πεθαινουν τα μωρα,ουτε να τα αφηνω ετσι κι οσα ζησουν κι οσα πεθανουν,ουτε να κινδυνευει η γατα μου απο τους απανωτους τοκετους. η φυση εχει τον τροπο της,αλλα αυτα ειναι οικοσιτα ζωα και το σε τι φυση πλεον ζουν,ειναι αλλο θεμα για συζητηση.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν πιστευω οτι ειναι φρονιμο να πω οτι θα παρω τον ελεγχο των γεννησεων στα χερια μου. γιατι απλα δεν μπορω να καθορισω την υπολοιπη πανιδα της περιοχης. το μονο που κανουμε με την ειρηνη ειναι να εμβολιαζουμε οσα γατακια καταφερουν να φτασουν 2 μηνων. |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι μυθος παντως οτι οι στειρωμενες γατες δεν κυνηγουν.
η δικια μου δεν εχει χασει κανενα της ενστικτο . εχουμε γλιτωσει και απο ποντικια και απο φιδια. τι να χαρουν μωρε ειρηνη?το σεξ του ενος δευτερολεπτου? τις μαχες μεχρι να γινει?τους τραυματισμους? νομιζω οτι πολυ ακριβα το πληρωνουν.. τοσα γατακια να πεθαινουν απο μολυνσεις,δεν ειναι αμαρτια? αφου εσεις εισαστε υπευθυνοι πλεον γι αυτα..η οχι? μηπως εννοεις οτι απλα ταιζεις τις αδεσποτες γατες που κυκλοφορουν τριγυρω σας? |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειπε κανεις οτι οι στειρωμενες γατες δεν κυνηγουν.
οι στειρωμενες γατες ομως δεν πολλαπλασιαζονται. πολλαπλασιαζονται ομως οι οχιες και τα ποντικια.............. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπορεις να στειρωσεις τις περισσοτερες.. τι να σου πω,οτι νομιζεις φυσικα.. ------------------------- Παράθεση:
προσωπικα,μονο με αρσενικους γατους ευχαριστηθηκα χουρ χουρ στη διαπασων και χαδια. αααααλλο πραμα τα σερνικα ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leda : 21-10-12 στις 01:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως η δικια μου μετα την στειρωση, εγινε "ξυνη" ουτε χαδια ηθελε, ουτε χουρχουριζε ουτε τιποτα
|
|||
|
|||
![]()
Ουτε εγώ ειπα πως δεν κυνηγούν, αλλά ναι, θα συμφωνήσω με τον Σάββα πως συχνά αλλάζει ο χαρακτήρας τους με τη στείρωση, σα να χάνουν την όρεξη τους για πολλα-πολλά...
Δεν πρόκειται για "το σεξ του ενος δευτερολεπτου? τις μαχες μεχρι να γινει?τους τραυματισμους?" προκειται για όλο το πακετάκι του ζευγαρώματος και κυρίως της μητρότητας. Μάχες δεν πολυέχουμε μια και οι γαμπροί ειναι δύο συγκεκριμένοι και γείτονες & τις προστατευουν κι απ τους ξένους (ουσιαστικά τους ταϊζουμε κι αυτούς κάθε που γυροφέρνουν τις δικές μας, ουσιαστικά ταϊζουμε - για όσο μπορούμε & αντέχουμε- κάθε ζωντανό που έρχεται στην πόρτα μας). Τα γατάκια ναι, αμαρτία είναι να μην τα προλαβαίνω να τα σώσω όλα, αλλά τουλάχιστον το προσπαθώ και κάποτε τα καταφέρνω, άλλωστε δεν τα γεννούν στο σπίτι, αλλά μακριά κι όταν τα φέρνουν έχουν ήδη μολυνθεί, αρα θα την πάταγαν ετσι κι αλλιώς. Anyway, ο καθένας κρίνει τι ταιριάζει στα ζωντανά του και στις συνθήκες που ζουν, εδώ για την ώρα τις αφήνουμε ελεύθερες, στο μέλλον θα δείξει... ------------------- Σάββα, δε μου πες τελικά, πού κοιμάται η κούκλα? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Αν δεις οταν την εχω επανω μου και ξεχνιεμαι στην τηλεοραση χαιδευοντας την, κοιταω ξαφνικα και την βλεπω να με "κοβει" συνεχεια, και αρχιζει να με γλυφει! Απλη ανεπιτηδευτη αγαπη. Μαλλον με νοιωθει σαν την μαννουλα του...
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 21-10-12 στις 01:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
που να φανταζοτανε τη ζωη που θα κανει...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η μικρή σου θα περάσει μέλι μαζί σου, ειμαι σίγουρη
![]() ![]() Πριγκήπισα θα την έχεις, μια χαρά θα τα βρήτε ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αχ ποσο σε ζηλευω, δεν μπορω να προσφερω οσα εσυ σε ενα ζωακι, αλλα τουλαχιστον θα επιβιωσει απο την ζουγκλα εκει εξω, και θα κανω οτι μπορω να ειναι ευτυχισμενο και να περναει καλα μαζι μου.
|
||||
|
||||
![]()
Μην το ρίξεις κι αυτό το ζωντανό στις μπύρες!
|
||||
|
||||
![]()
μην ανυσηχεις προσφερεις αγαπη και αυτο ειναι μεγαλη υποθεση.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογη γατόψαρου-συγκατοικου.. | platy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 24-05-12 10:35 |
Ο νεος μου συγκατοικος | Tricky | Άλλα ζώα | 26 | 02-10-08 23:42 |
Firemouth cichlid πιθανος συγκατοικος για ροδοστομους-αεναος | mikenuke | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 7 | 21-01-05 13:04 |