|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή την εβδομάδα που είχε και ζέστες, μέτρησα την εξάτμιση του νερού στο 60 lt ενυδρείο μου.
Σε 7 μέρες με κλειστό το επάνω καπάκι και θερμοκρασία νερού στους 26 βαθμούς, έχασε 1,5-2 χιλιοστά νερού συνολικά. Ελάχιστο δηλαδή. Το ενυδρείο είναι σε σχετικά δροσερό σημείο στο σπίτι. Πιστεύετε ότι το καλοκαίρι θα έχει πολύ μεγαλύτερη εξάτμιση, ώστε αν λείψω 15 μέρες να χρειαστώ αυτόματη αναπλήρωση; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειχες κιολας 26 μεσα στο σπιτι;;Εννοειται πως θα χεις μεγαλυτερη εξατμιση γιατι δε θα βαλεις καποια ανεμιστηρια για ψυξη;.Η θερμοκρασια πεφτει μεσω εξατμισης οποτε κοιταξε το..Αμα λειψεις πολλες μερες και δεν εχεις καποιον να σου αναπληρωσει το νερο εστω μεσοβδομαδα τοτε ισως χρειαστεις αυτοματη αναπληρωση.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
26 μέσα στο ενυδρείο λόγω γκάπυ, με θερμοστάτη. Στο σπίτι κάτω από 22... ------------------------- Παράθεση:
Θα το δοκιμάσω και 1 εβδομάδα με ανοιχτό το ένα φύλλο στο καπάκι να τσεκάρω διαφορά... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas66 : 25-04-16 στις 08:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μου φαίνεται ελάχιστο... Ολα τα ενυδεία που έχω ειναι ανοιχτά και η εξάτμιση δεν συγκρίνεται μ αυτή που αναφέρεις Για κλειστά δεν έχω άποψη Αν ισχύει, τότε σιγουρα δεν θα χρειαστείς αυτόματη αναπλήρωση Προληπτικά - χαμήλωσε το φίλτρο - είναι το μόνο που "κινδυνεύει" |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως να προσθεσω στο δικο μου 60λιτρο με καυσωνα γυρισα σπιτι απο διακοπες κι η σταθμη ειχε πεσει 8 εκατοστα που ναι αρκετα λιτρα,με θερμοκρασια χωρου κοντα 30 και θερμοκρασια ενυδρειου ρυθμισμενη στον stc 27,5.
|
||||
|
||||
![]()
Έχει καπάκι το ενυδρείο σου ή είναι ανοιχτό;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι εχει καπακι αλλα ειχα ελαφρως την ταιστρα ανοικτη για να αποδιδουν τα ανεμιστηρια..Η εξατμιση ειναι το επακολουθο της ψυξης με αυτο τον τροπο αλλιως πως θα γινει;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν πιάνει πολλή ζέστη μέσα το σπίτι το καλοκαίρι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτημα για αυτόματη αναπλήρωση νερού σε ενυδρείο | kostas66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 12-04-16 13:42 |
Ερώτημα για κόψιμο σε καπάκι για προσαρμογή ταΐστρας | kostas66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 02-04-16 18:03 |
Εξάτμιση αναπλήρωση νερού αποριές.. | ScorpionGr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 06-07-14 22:55 |
σχετικά με εξάτμιση νερού | Ritsa | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 22-09-07 10:04 |
Μετά την εξάτμιση ποσότητας νερού | GC | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 29-05-04 14:36 |