|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδες μια που αυριο θα ολοκληρωσω την βαση θα αρχισω και το στησιμο του ενυδρειου.
Το προβλημα μου ειναι η αντλια επιστροφης. Επιδι απο την αντλια θα χρειαστει να τραβηξω νερο και για το ATS αλλα και επιδι πιστευω οτι η Eheim compact 3000 θα ειναι μικρη σκεφτομαι να παω σε DC3000 ή DC6000. Δυο λογοι. θεμα καταναλοσεις και μανομετρικου. Τι προτηνετε? |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ψηφίζω δαγκωτο την jebao dc6000. Στην χαμηλότερη κλίμακα δουλεύει στα 65% 24w. Η 3000 στο 1-1,5 μέτρα θα σου ανεβάζει 1000-1500λτ κ αν θες να τροφοδοτείς ats ή ριακτορες θα εχεις προβλημα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Και εγω ετσι το σκεφτικα ειπα στην αρχει να παρω την DC3000 λογο καταναλωσης. αλλα στην πορεια που μπηκε το ats καταλαβα οτι πεφτει πολυ η ροη της. Πιστευω οτι οταν θα αλλαζα το ενυδρειο απο180 σε 300+ θα ειχα θεμα με την φιλτρανση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δουλευετε jebao αγόρια ;; Εντυπώσεις ;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
αν θελεις κοιτα και αυτη την μαρκα...
πολυ καλη, οικονομικη σε ολα... δυναμη!!!!! http://www.ebay.co.uk/itm/Submersibl...item2a0fc2532c
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Δουλεύω την fs8000 χωρις τον κοντρολερ της (την εχω συνδέσει στον ποσειδωνα) k εχω την dc6000. Σκυλιά κ οι 2 εδώ κ 3 μήνες. Ειμαι πολυ ευχαριστημένος.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με μια eheim 5000 και φρεναρα να το σκεφτω να παρω και μια δυο αποψεις ακομα, καλα αυτος ο πωσειδωνας θα παιξει και στο δικο μου στο νεο φωτιστικο παρεα με τις 4 jebao , μα καλα ομως την επιστροφη γιατι την εβαλες στον κοντρολερ ;;
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα δεν νομίζω να ειναι παρόμοια η απόδοση της 12αρας. Μπορει να μην ειναι 12000 λίτρα στο 0 ύψος αλλα σίγουρα θα ειναι πολυ παραπάνω απο τα 6000 λίτρα. Ειναι πολυ καλη επιλογή η 12αρα ειδικά αν θέλεις να τροφοδοτείς ριακτορες κ ats παράλληλα κ η διάφορα της με την 6αρα ειναι γύρω στα 15Ε.
Εχω κάνει αρκετές αγορές μέχρι τωρα αλλα πιστεύω οι καλύτερες vfm μέχρι τωρα ειναι οι jebao ![]() Η επιστροφή δεν παίζει με τον ποσειδωνα (αν κ το σκέφτομαι κάποια στιγμή να την βάλω απο περιέργεια να δώ πως θα ειναι). Στον ποσειδωνα ειναι συνδεδεμένα το φωτιστικο κ μια jebao fs8000. |
|
||||
|
||||
![]()
Το manual λέει οτι η χαμηλότερη κλίμακα δουλεύει στο 65% δηλ 25w
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυκλοφορια για reef και αντλια επιστροφης απο το sump | harris samos | Κυκλοφορία | 13 | 25-11-13 21:11 |
Επιλογη Φιλτρου 280-300 λιτρα | Peyote | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 02-03-13 15:42 |
επιλογη φωτιστικου για νανο reef | ilias13 | Φωτισμός | 2 | 13-04-12 17:11 |
αντλια και φιλτρο για 1000 λιτρα λιμνη | Αντωνης Πατρα | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 14 | 11-07-11 08:42 |