Επιλογη αντλια για Reef 300+λιτρα
Παιδες μια που αυριο θα ολοκληρωσω την βαση θα αρχισω και το στησιμο του ενυδρειου.
Το προβλημα μου ειναι η αντλια επιστροφης. Επιδι απο την αντλια θα χρειαστει να τραβηξω νερο και για το ATS αλλα και επιδι πιστευω οτι η Eheim compact 3000 θα ειναι μικρη σκεφτομαι να παω σε DC3000 ή DC6000. Δυο λογοι. θεμα καταναλοσεις και μανομετρικου. Τι προτηνετε? |
Εγω ψηφίζω δαγκωτο την jebao dc6000. Στην χαμηλότερη κλίμακα δουλεύει στα 65% 24w. Η 3000 στο 1-1,5 μέτρα θα σου ανεβάζει 1000-1500λτ κ αν θες να τροφοδοτείς ats ή ριακτορες θα εχεις προβλημα.
|
Και εγω ετσι το σκεφτικα ειπα στην αρχει να παρω την DC3000 λογο καταναλωσης. αλλα στην πορεια που μπηκε το ats καταλαβα οτι πεφτει πολυ η ροη της. Πιστευω οτι οταν θα αλλαζα το ενυδρειο απο180 σε 300+ θα ειχα θεμα με την φιλτρανση.
|
Δουλευετε jebao αγόρια ;; Εντυπώσεις ;
|
αν θελεις κοιτα και αυτη την μαρκα...
πολυ καλη, οικονομικη σε ολα... δυναμη!!!!! http://www.ebay.co.uk/itm/Submersibl...item2a0fc2532c |
Δουλεύω την fs8000 χωρις τον κοντρολερ της (την εχω συνδέσει στον ποσειδωνα) k εχω την dc6000. Σκυλιά κ οι 2 εδώ κ 3 μήνες. Ειμαι πολυ ευχαριστημένος.
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
με μια eheim 5000 και φρεναρα να το σκεφτω να παρω και μια δυο αποψεις ακομα, καλα αυτος ο πωσειδωνας θα παιξει και στο δικο μου στο νεο φωτιστικο παρεα με τις 4 jebao , μα καλα ομως την επιστροφη γιατι την εβαλες στον κοντρολερ ;; |
Κώστα δεν νομίζω να ειναι παρόμοια η απόδοση της 12αρας. Μπορει να μην ειναι 12000 λίτρα στο 0 ύψος αλλα σίγουρα θα ειναι πολυ παραπάνω απο τα 6000 λίτρα. Ειναι πολυ καλη επιλογή η 12αρα ειδικά αν θέλεις να τροφοδοτείς ριακτορες κ ats παράλληλα κ η διάφορα της με την 6αρα ειναι γύρω στα 15Ε.
Εχω κάνει αρκετές αγορές μέχρι τωρα αλλα πιστεύω οι καλύτερες vfm μέχρι τωρα ειναι οι jebao :) . Η απόδοση της ειναι καταπληκτική, 3 σκάλες κάτω απο το max τη δουλεύω κ εχει max 24w σε σχέση με την eheim 3000 που δούλευε στα 66w συνέχεια. Η επιστροφή δεν παίζει με τον ποσειδωνα (αν κ το σκέφτομαι κάποια στιγμή να την βάλω απο περιέργεια να δώ πως θα ειναι). Στον ποσειδωνα ειναι συνδεδεμένα το φωτιστικο κ μια jebao fs8000. |
Παράθεση:
μολις μπορεσω φυσικα θα παρω αλλη μια για να ειμαι οκ. πολυ καλη για οσους μηνες την δουλευω... |
Η δωδεκαρα οταν την δουλευεις στην μικροτερη ροη ποσο καταναλωση εχει?
|
Το manual λέει οτι η χαμηλότερη κλίμακα δουλεύει στο 65% δηλ 25w
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:29. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board