|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια μπορει να μου εξηγησει καποιος πουξερει οσο το δυνατον πιο απλα και συντομα πως να τα φτιαξω γιατι ειμαι εντελως ασχετος με τα ηλεκτρολογικα?
θελω κατι πολυ απλο. απλα να συνδεσω τα ανεμιστηρακια με ρευμα. το πως θα τα βαλω στο ενυδρειο νομιζω μπορουμε να το βρουμε και μετα. ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
θελω να βαλω σε δυο ενυδρεια. ενα 125αρι κι ενα 180αρι. εχω στα χερια μου 2 ανεμιστηρακια του πλαισιου 120αρια και μερικους μετασχηματιστες/φορτιστες 12βολτους αλλα και 6 βολτους και 22βολτους.
με αυτα μπορω να κανω κατι? εχω διαβασει οτι απλα ενωνεις τα δυο καλωδιακια το υανεμιστηρα με αυτα του τροφοδοτικου (φορτιστης κτλ). ο ανεμιστηρας που εχω ομως εχει 3 (κι ενα κιτρινο) |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον. ενωσα τα καλωδια (ο φορτιστης ειχε και τα δυο μαυρα οποτε δεν ξερω αν τα βαζω σωστα) και δουλεψε. Ομως νιωθω οτι φυσαει απο την λαθος μερια. τα εβαλα και αναποδα τα καλωδια αλλα δε δουλευει...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σαν moderator ο maverick επιδιωκει ταξη. To κουμπακι αναζητηση δεν το χρησιμοποιει κανεις, και πολλα θεματα εχουν απαντηθει πολλες φορες, με αποτελεσμα ναναι σκορπια η πληροφορια σε πολλα θεματα.
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι μια χαρα το συνεδεσα! λετε ενα 125αρι κι ενα 180αρι να χρειαζονται πανω απο ενα 120αρι ανεμιστηρακι το καθενα? θα δουλευουν ολο το 24ωρο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο συντονιστης εχει δικιο για την παρατηρηση γιατι γεμιζει η κοινοητα με ασχετα θεματα και περιττη πληροφορια. Και μην ξεχνας οτι η δουλεια του συντονιστη ειναι να παρακολουθει ολα τα θεματα. |
|
||||
|
||||
![]()
Στην 1η σελίδα της ενότητας DIY έχει 10 θέματα που αφορούν ανεμιστηράκια... Χωρίς search...
Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
στο 12βολτο ανεμιστηρακι μπορω να βαλω 22βολτο τροφοδοτικο η θα το καψει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαγγέλη προσεξε την εξατμιση γιατι εγω σε 170αρι ειχα σε 17 ημερες 60 λιτρα εξατμιση!!! με 7 ανεμιστηρακια που μου κρατησαν τη θερμοκρασια γυρω στους 26,5 μεχρι 27 βαθμους κελσιου με τον προηγουμενο μεγαλο καυσωνα και δουλευαν 18 ωρες το 24ωρο...
Τωρα που τους δουλευω παντως 22 ωρες το 24ωρο περιεργως δεν παρατηρω παραπανω εξατμιση!!! Γιατι άραγε?? |
|
||||
|
||||
![]()
θα δεις τον κλασικο λευκο καπνο και τζζζζτ.. αμα ειναι τυχερος θα εχει και πυροτεχνηματα χεχε
![]() (οχι μην το βαλεις) αμα εχεις μετασχ. απο εξ σκληρο δισκο εισαι οκ ειναι ολα 12βολτα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ανεμιστηρακια | giwrgos_1977 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 44 | 19-06-14 00:12 |
ανεμιστηρακια σε RIO 400 | Ektorakos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 05-05-12 14:24 |
diy ανεμιστηρακια | johnb | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 44 | 03-05-12 22:11 |
ανεμιστηρακια | Gladiator | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 12-09-11 20:15 |