|
|
|||
|
|||
![]()
στο pc δε δουλευουν 24/7 για 18 μερες! ελπιζω να μην εχουμε θυματα!
το νερο γιατι να μην την παλεψει? απο εξατμιση? χωρις ανεμιστηρα για 6 μερες εχασα περιπου το 1/10 του νερου. τωρα να χασω το τριπλασιο λογω ημερω και το διπλασιο λογω ανεμιστηρα? δηλαδη το μισο νερο στη χειροτερη. ποσο προβλημα μπορει να μου δημιουργησει αυτο? εχω βαλει αεραντλια και θα κατεβασω χαμηλα την εισαγωγη του φιλτρου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Απο εξατμιση ναι..αμα τα εχεις υπολογισει τοτε πασο ...βασικο ειναι αυτο που ειπες , να κατεβασεις οσο πιο χαμηλα γινεται την εισαγωγη του φιλτρου σου, μην εχεις αλλα μετα .. Μακαρι να πανε ολα καλα και να τα βρεις ολα οπως τα αφησες ! Υ.Γ Με την θερμοκρασια το εχεις σκεφτει ? Μηπως στην παρακατεβασει ?? |
|
|||
|
|||
![]()
δεν νομιζω να μπορει να την κατεβασει τοσο! εδω αγχωνομαι να την κρατησει κατω απο τους 27 (εχω αφρικανες και αμερικανες - σε αλλα ενυδρεια για να προλαβω την ερωτηση!)
αν φτασει η σταθμη οσο χαμηλα οσο η εισαγωγη καιει το φιλτρο ε? υπαρχει περιπτωση να βγαλει ολα τα νερα εξω? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βαλε καποιον να σου συμπληρωνει νερο....
|
|||
|
|||
![]()
3 λιτρα την ημερα = 54 λιτρα για το διαστημα που θα λειπω (εχω φυγει εδω και μερες). αν τωρα αυτα τα πραγματα ειναι αναλογα (δεν ξερω κατα ποσο ισχυει), μιλαμε για 1/4 χασουρα στο καθε ενυδρειο.
καποιον να μου γεμισζει νερο δεν ειχα/εχω οποτε ηταν αναγκαιο κακο. αποτελεσματα (θετικα ελπιζω) θα εχουμε σε 2 βδομαδες |
|
||||
|
||||
![]()
τα pc δουλευουν 24 /7 / 365 μερες το χρονο, και ολα τα ανεμιστηρακια ειναι φτιαγμενα για τετοια χρηση, αλλα πρεπει να βρεις τροπο να αναπληρωνεις την εξατμηση
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ανεμιστηρακια | giwrgos_1977 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 44 | 19-06-14 00:12 |
ανεμιστηρακια σε RIO 400 | Ektorakos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 05-05-12 14:24 |
diy ανεμιστηρακια | johnb | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 44 | 03-05-12 22:11 |
ανεμιστηρακια | Gladiator | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 12-09-11 20:15 |