|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σας.
Σημερα οπως και καθε κυριακη εκανα αλλαγη του νερου γυρω στο 30% οπως καθε φορα. Το νερο ομως μεσα στο ενυδρειο εχει παρει ενα κιτρινωπο χρωμα και δεν καταλαβαινω το γιατι. Οι τιμες του νερου ειναι μια χαρα αν και θελουν λιγο τα νιτρικα μου ριξιμο και δεν εχω βρει ακομα τον τροπο για να το πετυχω αυτο. ph 6.5 kh 5 gh 7 no3 15 Μηπως ξερει καποιος να μου πει γιατι το νερο εχει αυτο το χρωμα? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
|
||||
|
||||
![]()
απο ξυλα η τυρφη ερχεται!
|
||||
|
||||
![]()
εβαλα 2 κορμους ακομα σημερα για διακοσμηση.
Τα ξεπλυνα καλα ομως. Δηλαδη η κιτρινιλα βγαινει απο το ξυλο? πως θα την κανω να φυγει μηπως ξερεις?
|
||||
|
||||
![]()
με τον καιρό και αλλαγές νερού.... όπως και τα νιτρικά....
![]() εκτός βέβαια αν τις βγάλεις να τις βράσεις και τις αφήσεις για καιρό σε λεκάνη με νερό, να βγει το περισσότερο εκεί.... |
|
||||
|
||||
![]()
παντως δεν ειναι κατι για το οποιο πρεπει να ανηχυχεις.η κιτρινιλα θα φυγει με τις αλλαγες νερου με τον καιρο.Επρεπε πριν βαλεις τα ξυλα να τα βρασεις και να τα αφησεις μεσα σε ενα κουβα με νερο να βγαλουν το χρωμα τους και μετα να τα βαλεις στο ενυδρειο.Να ξερεις πατως πως σε ορισμενα ψαρια τους αρεσει αυτη η κιτρινιλα γιατι την εχουν και στο βιοτοπο τους.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ελπιζω παντως αυτα τα ξυλα να μην βγαζουν καμια τοξικη ουσια και μου χαλασουν το νερο. Παντως σας ευχαριστω για την βοηθεια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι θεμα διαφωνιας.Δεν θα σε σωσει το βρασιμο ουτε το μουλιασμα απλα θα γλιτωνες αρκετο χρωμα που αντι να εβγαινε στο ενυδρειο εβγαινε στον κουβα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απιονισμενο νερο!!! | scissorhands | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 17-09-09 00:59 |
θολο νερο | fitilakias | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 30-01-08 13:59 |
Βρωμικο νερο | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 23-12-07 14:41 |
**** Νερο **** | caverman | Ιστοσελίδες στο Internet | 1 | 10-05-06 09:42 |
Κιτρινοχρυσο ραμιρεζι. | mikenuke | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 19-12-04 15:11 |