|
|
||||
|
||||
![]()
ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε σωληνάκια διαφανή άχρωμα (και μαλακά (λάστιχα) και σκληρά*) για εισαγωγή και εξαγωγή φίλτρου αντί τα κλασικά πράσινα που έχουν τα πετσοπ?
*σκληρό σωληνάκι: ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως σε καταστήματα που πουλάνε είδη υδραυλικών, ίσως!
|
||||
|
||||
![]()
έχει η μητέρα μου κατάστημα με είδη θέρμανσης - υδραυλικών και δεν υπάρχει τέτοιο προϊόν
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω οτι το αλφαδολάστιχο δεν διατηρεί την σκληρότητά του (είναι μαλακό στην αρχή και σκληραίνει μετά) ακόμη και αν υπάρχει στην διατομή που το θέλεις.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω αν τα θες για να τα βάλεις στη θέση των πράσινων κλασικών, αλλά σε αυτή την περίπτωση πρέπει να σκεφτείς ότι τα διαφανή, πολύ γρήγορα θα δείχνουν όλη την βρωμιά που προκύπτει μέσα τους από άλγη και όχι μόνο.
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτό μπορεί να είναι κακό αλλά μπορεί να είναι και καλό. θα σε αναγκάζει να τα καθαρίζεις πιο συχνά.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν είναι απαραίτητο να καθαρίζεις τα λάστιχα κάθε φορά που δείχνουν λίγο λερωμένα. Μετά από μερικές φορές θα αρχίσεις να αγανακτείς. ¶λλο να τα καθαρίζεις γιατί πρέπει και άλλο γιατί απλά έχουν βρωμίσει λίγο, ενώ το νερό περνάει κανονικά... Αυτός είναι και ο λόγος που όλες οι εταιρείες έχουν λάστιχα πράσινα ή καφέ. |
|
||||
|
||||
![]()
Αλφαδολάστιχο αλλά είναι μαλακό και εύκαμπτο και θα φαίνεται η άλγη και η βρωμιά !!
|
|
||||
|
||||
![]()
έχω δει φώτο από ενυδρεία στο εξωτερικό με σωληνάκια άχρωμα όπως αυτό στην φώτο που ανέβασα, ήλπιζα να έχει δει κάποιος κι εδώ κι αν όχι σε πετ σοπ ίσως σε κάποιο άλλο κατάστημα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Strahos : 20-01-07 στις 23:54 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρωμα λαμπας φωτισμου | hoby | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 13-10-05 08:12 |
χρωμα στο νερο | chrisback79 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-07-05 22:15 |
Διαφανή περιττώματα | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 12-05-05 21:34 |
Διαφανή περιτώματα | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 08-03-05 13:47 |
ΓΑΛΑΚΤΩΔΕΣ ΧΡΩΜΑ ΝΕΡΟΥ | Odoiporos | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 15-02-03 11:41 |