|
||||
|
||||
Το Nanoreef μου
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ Δεν υπάρχουν ζωντανά αυτή την στιγμή στο ενυδρείο, είναι σε διαδικασία στρωσίματος.
Δοσομετρική αντλία(Ναι/Οχι): όχι προς το παρών αλλά υπάρχει στα σχέδια
ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΣΤ (συμπληρώστε τις τιμές και με τι τεστ μετράτε και πόσο συχνά)
Άλλες πληροφορίες για το σύστημα: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ:
|
|
|||
|
|||
Φιλε οτι καο να πω θα στο εχω ξανα πει.
οποτε να εχεις μονο υπομονη και θα γινει αριστο το νανο σου!!! |
|
||||
|
||||
Υπομονή υπάρχει όπως έχεις καταλάβει και όπως τα πάμε θα γίνουν αργά και σταθερά τα βήματα.
|
|
||||
|
||||
Καλή αρχή στα αλάτια!
Φαντάζομαι ποιος σε μύησε. Έχεις αρκετό ένδοξο μέλλον μπροστά |
|
||||
|
||||
Καλά φαντάζεσαι Παναγιώτη και ένα θα σου πω ήμουν έτοιμος για full high tech φυτεμένο (αγοράσμενα τα πάντα και έτοιμος για γέμισμα του ενυδρείου) και με παίρνει ένα βράδυ του Δεκέμβρη τηλέφωνο και μου λεεί για θαλασσινά κλπ, ε δεν ήθελα και πολύ
|
|
||||
|
||||
Καλησπέρα,
παιδιά έχουμε καμιά άποψη για την δοσομετρική jebao dp4; την αγόρασα και αύριο θα μου έρθει απλά την είδα σε καλή τιμή και την τσίμπησα. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Την δουλεύω απροβλημάτιστα. Παρε και βαλβίδες αντεπιστροφης. Θα σου χρειαστούν. |
|
||||
|
||||
θα προστεθούν στην επόμενη παραγγελία μαζί με τον κυκλοφορητή. ελπίζω σε καμιά 10αριά μέρες δηλαδή. Τι κυκλοφορία λέτε να έχω μέσα στο ενυδρείο; με έναν 1000άρη κυκλοφορητή και το eheim 2213 θα έχω αρκετή κυκλοφορία ή θα χρειαστώ και έναν ακόμη;
|
|
||||
|
||||
Καλή αρχή Μιχάλη , με αυτόν που έμπλεξες θα τα πας τέλεια .. αντλιούλα χτύπα μια τέτοια και το βλέπεις αν θέλει και άλλο αργότερα http://www.fish-street.com/jebao_rw-4_wave_maker
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
εγω την παρηγγειλα προ χτες απο εδω http://www.ebay.com/itm/321634043149...%3AMEBIDX%3AIT
στα 54 ευρω
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Η jebao Rw4 θα ειναι το κλειδι για να.σου δωσω και lps.... |
|
||||
|
||||
Α δηλαδή μόνο με την rw4? με κανέναν άλλον συνδυασμό; χαχαχα
|
|
|||
|
|||
Η αληθεια ειναι δεν ξερω αμα θα μπορεσει να δουλεψει η Rw και η αναπληρωση σου ταυτοχρονα!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas82 : 28-05-15 στις 10:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Καλα κατι θα κανουμε αν φτασουμε σε εκεινο το σημειο
------------------------- Το κλειδί αγόραστηκε χαχαχαχαχα. Άντε πάλι σε έξοδα μπήκα και για τον επόμενο μήνα δεν πρέπει να πάρω τίποτα άλλο γιατί θα με φάει ζωντανό Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalhs89 : 28-05-15 στις 15:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
επειδή δεν έχω σαμπ και το φλοτερ έπρεπε να μπει στο κυρίως ειχα αυτό το θέμα με το κύμα. Όμως εκανα πατέντα με το κουτι του φλοτερ και πλέον δεν έχω. ------------------------- Παράθεση:
Όπως θές τα φερνεις τον καταφερες και σ'αυτο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Παναγιώτης Κ : 28-05-15 στις 15:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
2ον Τα πάντα καταφέρνει αυτός, έχει τον τρόπο του Σε πείθει απλά με μια λέξη. χαχαχαχαχα |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Θα το βγάλω μια φωτό μια μέρα να στο δείξω. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Έχω κάποιες ερωτήσεις και θα ήθελα την βοήθεια σας: 1) Πόσα λίτρα εξάτμιση να αναμένω τώρα το καλοκαίρι; χοντρικά πάντα για να ξέρω τι δοχείο πρέπει να πάρω. ( το μέγιστο που μπορεί να λείψω είναι καμιά 10αριά μέρες) γιατί για όταν είμαι εδώ δεν υπάρχει πρόβλημα θα το βλέπω πότε θα αδειάζει. 2) Μετά από πόσες μέρες το fish-street στέλνει μια παραγγελία; Εμένεα γράφει "Warehouse packing". Έχω επιλέξει σαν επιλογή το Belgium Postal Service(6-12days) No Tax, άρα θα μου τα στείλει από κάποια αποθήκη τους στην Ευρώπη,οπότε γι'αυτο λέει και No tax; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalhs89 : 29-05-15 στις 19:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Θα σου πρωτηνα ν κανεις ενα δοχειο διακριτικο και να εχεις ενα δοχειο για οταν φυγεις να να μην σε νοιαζει αν αργησεις και μερικες μερες παραπανω.... |
|
||||
|
||||
Πώς να το φτιάξω; Για ρίξε καμιά ιδέα. Και με τα βαρέλια θα έχω θέμα γιατί το καλώδιο της αντλίας είναι κοντό (σχετικά) οπότε μάλλον για καινούργια αντλία με βλέπω ε;
|
|
||||
|
||||
Ένα μικρό update, γίνανε κάποιες προσθήκες στο ενυδρείο και φυσικά κάποιες μετρήσεις.
ΝΗ3/ΝΗ4: 0 ΚΗ: 8 Mg: 1300 Ca: 410 Sg: 1028 (είναι λίγο υψηλή αλλά θα την κατεβάσω στο 1025) με υγρά salifert. Βέβαια έχουμε μια μικρή καθυστέρηση(ελπίζω να είναι μικρή γιατί έχει αργήσει να έρθει) στην παραλαβή της Jebao RW4. |
|
||||
|
||||
Ωραίες προσθήκες.
Την αλατοτητα αστην εκεί. Μια χαρά είναι. Το πολύ πολυ αν θες πηγαινε τη στο 1027 |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
καλορίζικα τα φραγκάκια , μου φαίνεται μόνο πως τμήμα του βράχου ακουμπάει στο τζάμι ή όχι ;;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
χααχαχαχα εσυ βλέπεις στο μέλλον κάτσε να έρθει και ο κυκλοφορητής γιατί ..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalhs89 : 08-06-15 στις 11:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
μια χαρά Μιχάλη
|
||||
|
||||
Αφού έχεις σκοπό να βάλλεις σκληρά τότε ναι.
Χωράει αρκετά σακη! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|