|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() 2ον Τα πάντα καταφέρνει αυτός, έχει τον τρόπο του ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα το βγάλω μια φωτό μια μέρα να στο δείξω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Έχω κάποιες ερωτήσεις και θα ήθελα την βοήθεια σας: 1) Πόσα λίτρα εξάτμιση να αναμένω τώρα το καλοκαίρι; χοντρικά πάντα για να ξέρω τι δοχείο πρέπει να πάρω. ( το μέγιστο που μπορεί να λείψω είναι καμιά 10αριά μέρες) γιατί για όταν είμαι εδώ δεν υπάρχει πρόβλημα θα το βλέπω πότε θα αδειάζει. 2) Μετά από πόσες μέρες το fish-street στέλνει μια παραγγελία; Εμένεα γράφει "Warehouse packing". Έχω επιλέξει σαν επιλογή το Belgium Postal Service(6-12days) No Tax, άρα θα μου τα στείλει από κάποια αποθήκη τους στην Ευρώπη,οπότε γι'αυτο λέει και No tax; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalhs89 : 29-05-15 στις 19:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θα σου πρωτηνα ν κανεις ενα δοχειο διακριτικο και να εχεις ενα δοχειο για οταν φυγεις να να μην σε νοιαζει αν αργησεις και μερικες μερες παραπανω.... |
|
||||
|
||||
![]()
Πώς να το φτιάξω; Για ρίξε καμιά ιδέα. Και με τα βαρέλια θα έχω θέμα γιατί το καλώδιο της αντλίας είναι κοντό (σχετικά) οπότε μάλλον για καινούργια αντλία με βλέπω ε;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|