|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() επειδή δεν έχω σαμπ και το φλοτερ έπρεπε να μπει στο κυρίως ειχα αυτό το θέμα με το κύμα. Όμως εκανα πατέντα με το κουτι του φλοτερ και πλέον δεν έχω. ![]() ------------------------- Παράθεση:
Όπως θές τα φερνεις ![]() τον καταφερες και σ'αυτο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Παναγιώτης Κ : 28-05-15 στις 15:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() 2ον Τα πάντα καταφέρνει αυτός, έχει τον τρόπο του ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα το βγάλω μια φωτό μια μέρα να στο δείξω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Έχω κάποιες ερωτήσεις και θα ήθελα την βοήθεια σας: 1) Πόσα λίτρα εξάτμιση να αναμένω τώρα το καλοκαίρι; χοντρικά πάντα για να ξέρω τι δοχείο πρέπει να πάρω. ( το μέγιστο που μπορεί να λείψω είναι καμιά 10αριά μέρες) γιατί για όταν είμαι εδώ δεν υπάρχει πρόβλημα θα το βλέπω πότε θα αδειάζει. 2) Μετά από πόσες μέρες το fish-street στέλνει μια παραγγελία; Εμένεα γράφει "Warehouse packing". Έχω επιλέξει σαν επιλογή το Belgium Postal Service(6-12days) No Tax, άρα θα μου τα στείλει από κάποια αποθήκη τους στην Ευρώπη,οπότε γι'αυτο λέει και No tax; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalhs89 : 29-05-15 στις 19:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θα σου πρωτηνα ν κανεις ενα δοχειο διακριτικο και να εχεις ενα δοχειο για οταν φυγεις να να μην σε νοιαζει αν αργησεις και μερικες μερες παραπανω.... |
|
||||
|
||||
![]()
Πώς να το φτιάξω; Για ρίξε καμιά ιδέα. Και με τα βαρέλια θα έχω θέμα γιατί το καλώδιο της αντλίας είναι κοντό (σχετικά) οπότε μάλλον για καινούργια αντλία με βλέπω ε;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|