|
|
||||
|
||||
![]()
κυανό είναι φίλε!ας κάνει μια καλή αλλαγή και συσκότιση και ερυθρομικύνη απ τη τρίτη μέρα αν δεν δει αποτέλεσμα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιαυτο ειμαι και γω υπερ συσκοτισης μπας και την βγαλει αναιμακτα ο φιλος.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Η ερυθρομυκίνη επιβαρύνει, βλάπτει καθόλου τα ψάρια? Σκοτώνει τη Βιολογια του Φιλτρου? Ξέρει κανείς? Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mansos : 06-02-17 στις 00:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω κάνει δύο φορές θεραπεία με ερυθρομυκίνη. Δε κάνει κακό σε ψάρια και βιολογία. Θέλει προσοχή στη χρήση της (γάντια κτλ) και αφού πρώτα εξαντλήσεις θα έλεγα εγώ όλους ρους τρόπους αντιμετωπισης του κυανου (συσκότιση 4-5 μέρες χωρίς καθόλου τροφή, καλή οξυγόνωση του ενυδρείου και κυκλοφορία του νερού). Η συσκότιση θα πρέπει να γίνει με τρόπο που να μη περνάει στο ενυδρείο ρο παραμικρό φως. Εγώ το είχα καλύψει με μαύρες σακούλες σκουπιδιών και κουβέρτα για 5 μέρες. Αποτέλεσνα δε βλέπεις πάντα με τη μέθοδο αυτή αλλά δοκίμασέ το πρώτα πριν πας σε ερυθρομυκίνη.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άλγη σε Ανουμπιες | Fishermen1234 | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 15 | 28-12-16 14:03 |
ΑΝΟΥΜΠΙΕΣ | George1324 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 25-08-11 17:43 |
Ανουμπιες με κλαδοφορα | beat89 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 20-02-11 23:51 |