|
|
||||
|
||||
![]()
Διάβασε αυτο το άρθρο μπορεί να σε βοηθησει..
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=31750
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι υπόλειμμα απ τη θεραπεία φίλε μ στο ξανα λέω και έχω την εντύπωση πως και το exit και το esha2000 είναι αυτοδιασπώμενα .
Εγω στη θέση σ θα έκανα μια μεγάλη 50-60% αλλαγή με πολύ καλή σκούπα βυθού και θα έτριβα τζάμια και φυτά και θα προσπαθούσα να απομακρύνω όσο περισσότερο απ το κυανό... Στη συνέχει για 2 μέρες δεν θα τάιζα αλλά ούτε και θα άναβα φώτα!Θα σκέπαζα το ενυδρείο κ με ένα σεντόνι για να μη περνάει ούτε το φως του δωματίου και τη 3 μέρα ξανά μεγάλη αλλαγή με καλή σκούπα και κατα 99% θα το εξαφάνιζα!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε αυτό που σ είπα!!!!
Τα φυτάκια σ και τα ψαράκια δεν θα πάθουν τίποτα για 2-3 μέρες νηστικά και χωρίς φωτισμό ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
![]() Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mansos : 05-02-17 στις 18:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μ είναι όντως κυανοβακτήριο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άλγη σε Ανουμπιες | Fishermen1234 | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 15 | 28-12-16 14:03 |
ΑΝΟΥΜΠΙΕΣ | George1324 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 25-08-11 17:43 |
Ανουμπιες με κλαδοφορα | beat89 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 20-02-11 23:51 |