|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ταιζεις λιγοτερο
και τι σε ενοχλουν βρε τα σαλιγκάρια ; καθαριζουν τον βυθό εγω τα χαίρομαι ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη δε με ενοχλούσαν αλλά βλεπω να αντικαθιστουν την άμμο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω τα ρουφουσα μαζι με την αμμο σ μια λεκάνη στην αλλαγη του νερού, τα ξεχωριζα κ την αμμο ξανα μέσα.εχω βαλει κ 10 helena κ εχει ερθει μετα απο ενα μηνα σ επιπεδα να μην τα βλεπω πλεον.η αληθεια ειναι οτι κανουν ομως φοβερη δουλεια,αλλα κ το να σηκώνεσαι κανα βραδυ κ να βλεπεις καμια 300 στο τζαμι ειναι καπως.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε κι άλλα. Helena
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω και δε βάζω Helena. Κάποτε μου είχαν γεμίσει αυγά τα ξύλα και δε γουσταρα καθόλου. Το βράδυ έβαλα πατάτα μπας και μαζευτούν εκει (το διάβασα ως μια λυση) αλλά το sturisoma έκανε γεύμα και τα σαλιγκάρια ούτε να το δοκιμάσουν. Η αλήθεια είναι οι ταΐζω σα να διατηρώ κάνα λόχο, έχω πολύ βαρύ χέρι στο φαΐ. Χαμό κάνω κάθε φορά.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνώριση σαλιγκαριών | thanastasiou | Αναγνωρίσεις ειδών | 1 | 21-09-15 15:09 |
αναγνώριση σαλιγκαριών και πληροφορίες !! | gkontos | Αναγνωρίσεις ειδών | 7 | 19-01-13 18:26 |
Αναγνώριση σαλιγκαριών. | fh84 | Σαλιγκάρια | 6 | 02-08-12 14:00 |
Επιδρομή σαλιγκαριών | kesanis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 22-02-11 09:50 |
Αναγνώριση σαλιγκαριών | aafent | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 16-10-07 18:20 |