|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κακως... θα σου 'χανε τζαμι την αμμο
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτά δεν είναι που γίνονται εκατοντάδες και.μετα χιλιάδες και μετά κάνεις το σταυρό σου για να φύγουν;
|
|
||||
|
||||
![]()
απ το '12 εχω τετοια.. δεν εκανα κανεναν σταυρο (τουλαχιστον γι αυτον το λογο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κανεις κανενα σταυρο. Σε ολα μου τα ενυδρεια εχω διαφορα σαλιγκαρια και μονο καλο εχω δει να κανουν. Τα συγκεκριμενα ανακατευουν και το βυθο, πραγμα ιδιαιτερα καλο.
|
|||
|
|||
![]()
Λέω ότι κάνεις το σταυρό σου να εξαφανιστούν γιατί έχω δει κάποια ενυδρεία γεμάτα από δαύτα σε ηχείο που ο χομπιστας να ξεστηνει και να απολυμαίνει για να τα ξεφορτωθεί. Έχω δει οθόνη ενυδρείου να έχει πάνω καμιά 200αριά και τον χομπίστα να τραβά τα μαλλιά του. Δεξερω αν είναι τα συγκεκριμένα αλλά ήταν κι εκείνα κωνικα και μακρόστενα. Καλό μπορεί να κάνουν αλλά από αισθητικης άποψης μιλάω εγώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα συγκεκριμενα το κανουν αυτο...αλλα μολις κλεισουν τα φωτα του ενυδρειου...οντως πλημυριζουν τα τζαμια..
Την "ημερα" σχεδον δεν τα βλεπω, ειναι χωμενα στον βυθο. |
|
||||
|
||||
![]()
Συν οτι αν ειναι τοσα πολλα, μαλλον το χερι σου στο ταισμα ειναι πολυ πιο βαρυ αποτι θαπρεπε. Αλλα ο αερισμος που κανουν στο υποστρωμα μονο -πολυ- καλο κανει.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνώριση σαλιγκαριών | thanastasiou | Αναγνωρίσεις ειδών | 1 | 21-09-15 15:09 |
αναγνώριση σαλιγκαριών και πληροφορίες !! | gkontos | Αναγνωρίσεις ειδών | 7 | 19-01-13 18:26 |
Αναγνώριση σαλιγκαριών. | fh84 | Σαλιγκάρια | 6 | 02-08-12 14:00 |
Επιδρομή σαλιγκαριών | kesanis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 22-02-11 09:50 |
Αναγνώριση σαλιγκαριών | aafent | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 16-10-07 18:20 |