|
|
||||
|
||||
![]()
Εχεθ φανει η διαφορα προς το καλυτερο φυσικα μετα την αυξηση εντασης του φωτιστικου χιλια μπραβο!!!! Ποιο μοντελο της deltec ειναι το σκιμμερ?
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Giannis Roditis;987816]Εχεθ φανει η διαφορα προς το καλυτερο φυσικα μετα την αυξηση εντασης του φωτιστικου χιλια μπραβο!!!! Ποιο μοντελο της deltec ειναι το σκιμμερ?
ευχαριστώ γιαννη να είσαι καλά φιλαράκι και χρόνια πολλά! deltec 1456 |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε φιλε!!!! η καθε φωτο σου πιο καλη απο την προηγουμενη!!!!
το ενυδρειο τρεχει σουπερ!!!!! αλλα καπου σε μια γωνιτσα βλεπω ενα μικρο λεκε... πως σου ξεφυγε...??? ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχαχα................ευχαριστώ Θανάση να είσαι καλά φιλαράκι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω λογια Νικο, φανταστικο ενυδρειο !!! Πολλα μπραβο φιλε φαινεται οτι το αγαπας πολυ και εχεις ριξει πολυ δουλεια ...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ότι ακριβώς είπες ισχύει απόλυτα,είναι κάτι που μου αρέσει και μου δίνει ενέργεια! χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχεις! |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα σε όλους!
τις προηγούμενες μέρες είχα αγοράσει αυτό το ακρυλικό δοχείο το οποίο είναι για παρατήρηση και φωτογραφίες πάνω από το ενυδρείο και βυθίζοντας το λίγο μέσα! ![]() μέσα έχει και ένα μεγεθυντικό φακό τον οποίο μπορείς και να αφαιρεσεις! έτσι εχθές το βράδυ έκανα μια απόπειρα και έβγαλα καμία φώτο από πάνω για να δω τι παίζει! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |