|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο φίλε πανέμορφα
|
|
||||
|
||||
![]()
καλοτυχα Νικο!! εγω μανταρινους θα εβαζα 2, ειναι μεγαλο το ενυδρειο σου και ανετα τους παιρνει. ασε που εναν θα κανεις αμαν να τον δεις!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ λεων να είσαι καλά φιλαράκι! κάτσε να δω πως θα πάει ο πρώτος και βλέπουμε για δεύτερο,αν είναι θα βάλω άλλου χρωματισμού(κόκκινο)! |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα σε όλους!
εχθές όταν έβαλα τον τανκ μέσα ξεκίνησε και έκανε εξερεύνηση του χώρου έχοντας μόνιμα από κοντά του τον ενοχλητικό γιατρό ο οποίος πήγαινε και τον καθάριζε! στην συνέχεια ξεκίνησε τις απλωτές για ξεμούδιασμα σταματώντας μόνο στον γιατρό για καθάρισμα δείχνοντας όλη του την μεγαλοπρεπεια στο ενυδρείο! έτσι και εγώ πήρα το κινητό μου και τον έβγαλα ένα μικρο βιντεακι και είπα να το μοιραστούμε παρέα! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οσον αφορα τα ταγκ, που λεγαμε σε αλλο αρθρο, εχεις τα λιτρα για αρκετα οποτε βαλε ψαρια ρε φιλε να το χαρουμε και εμεις οι μικροι!!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα λεων!
Ολα απο Αμερική ή Ασία έρχονται απλα κανουν ενδιάμεση στάση στο κατάστημα της Ευρώπης πριν σου αποσταλεί! Όντως ομως στέλνουν τυχαία κάποια ψάρια στην Ελλάδα και αυτο ειναι τσεκαρισμενο και διασταυρωμένο απο τα μαγαζιά που στην προκειμένη περίπτωση δεν φταίνε για να είμαστε δίκαιοι! Κάτσε να δούμε πως θα παει και τον-την ζευγαρώνουμε αν ειναι! Το αρσενικό εχει μεγαλύτερο ραχιαίο πτερύγιο και πιο μακρύ! Προσπαθώ ρε συ λεων να βάζω αλλα βλεπεις οτι καμια φορά δεν μας παει και μετα στεναχωριόμαστε χωρις στην ουσία να φταίμε! Τα συγκεκριμένα τα εβαλα γιατι πηρα διαβεβαιώσεις οτι ειναι Καλη παρτίδα και αφού πρωτα τα ειχε 10μερες στο μαγαζί,ο χρόνος θα δείξει! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μιά ομορφιά Νίκο!Καλορίζικα στον βυθό σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |