|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υποθέτω οτι έχουν περάσει αρκετές ώρες από την αλλαγή. Αν τα ψαράκια δείχνουν να είναι καλά μέχρι στιγμής (ούτε να κάνουν σαν τρελά ούτε υπερβολικά νωχελικά και φυσιολογικό χρώμα) και ο αφρός έχει εξαφανιστεί , τότε χαλαρώνεις και κάνεις μετρήσεις μέχρι να δεις κάτι ύποπτο. Κάτι παρόμοιο θυμάμαι ότι είχα παρατηρήσει στην επιφάνεια όταν έκανα θεραπεία με costapur πριν χρόνια αλλά σε πολύ μικρότερη κλίμακα . Προσωπικά όσον αφορά τις παραμέτρους του νερού προσπαθώ να ρίχνω όσο το δυνατό λιγότερα χημικά στο νερό και αφήνω τη φύση και τη χλωρίδα του φίλτρου να κάνουν τα μαγικά τους. Τακτικές αλλαγές νερού σε λογικά κατα περίπτωση πλαίσια είναι κανόνας αλλά όπως σίγουρα θα έχεις αρχίσει να διαπιστώνεις ,η υπομονή είναι τόσο απαραίτητη στο χόμπι όσο και το νερό του ενυδρείου σου. ΥΓ: Ειλικρινά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνεις και πρέπει να σου πω οτι το ενδιαφέρον σου για μάθηση και αυτοβελτίωση θα σε αποζημιώνει κάθε μέρα.. επίσης ! : δώσε συγχαρητήρια και στην καλή σου τη γυναίκα για την υποστήριξη και την κατανόηση ... και τώρα που είναι ζεστή βάλε τη να υπογράψει κανένα δεκαετές μνημόνιο για τις αλλαγές νερού! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Εννοειται οτι αφρο δεν εχει. Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αρχή άνδρα δείκνυσι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη matista : 14-11-16 στις 21:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
στη θέση σου θα το άφηνα μεχρι την Κυριακή οπότε θα έκανα αλλαγή της τάξης του είκοσι με προσοχή στο ξεμπούκωμα του σφουγγαριού και χωρίς να προσθέσω χημικό buffer μή σου πώ ούτε λίπασμα αυτή τη φορά . Ψάξε να βρεις κάποια όμορφα έυκολα φυτά για να βάλεις και πρέπει να καταλήξεις αν θα κρατήσεις τα γκουράμι ή τα γκάπυ. εγώ θα κράταγα τα γκάπυ αν και ακόμα δεν έχω κάποια εμπειρία σε αυτά, αλλά νομίζω οτι ταιριάζουν , αν δεν κάνω λάθος, στο προφίλ του νερού της βρύσης σου το οποίο θα το χρησιμοποιείς χωρίς άγχος στις αλλαγές
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν δεν βγει αφρός, σημαίνει ότι κάποιο χημικό (απορρυπαντικό) ήρθε σε επαφή με το νερό στην προηγούμενη αλλαγή. Αν βγει πάλι αφρός, τότε αρχίζεις και ψάχνεις ένα ένα τα υλικά/χημικά που χρησιμοποιείς εντός ενυδρείου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα ψαρια ζουν.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευή καινούριου ενυδρείου | nikkoin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 28 | 24-01-15 23:49 |
Καραντίνα καινούριου μέλους | ΧΑΡΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 07-08-14 18:52 |
Aγορά καινούριου ενυδρείου | xaftel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 10-02-08 19:04 |
Καινούριος στο forum και στα ενυδρεία... | FfF | Γλυκό νερό - Γενικά | 45 | 13-02-03 23:58 |