|
|
|||
|
|||
![]()
Παιζει να ειναι απο το discus buffer.Ειναι το μονο πλην τροφης, flourish που εχω ριξει μεσα.
Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Βασικα ερωτηση ηταν για το buffer. Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αρχή άνδρα δείκνυσι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη matista : 14-11-16 στις 16:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αναφορά για δημιουργία αφρού από τη χρήση του προϊόντος, δεν είδα να αναφέρεται στα sites του εξωτερικού πάντως... ------------------------- Τόσος αφρός δεν δημιουργείται έτσι. Εδώ μιλάμε για σαπουνάδα που για να τη φτιάξεις χρειάζεται ένα μπουκάλι AVA για τα πιάτα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas66 : 14-11-16 στις 16:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
α)αλγοκτόνο (δεν έχω βάλει) β)μικροοργανισμοί στο ενυδρείο δεν επαρκούν να διασπάσουν την πρωτεΐνη. Αυτή εγκαθιστάτε στην επιφάνια και δημιουργεί αφρό.(δεν ξερω τι πρωτεινη) γ)αμμωνια (κανω καθημερινες μετρησεις,εχω μηδενικες ενδείξεις σταθερα) δ)αυξημένη ποσότητα οργανικών
Αρχή άνδρα δείκνυσι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη matista : 14-11-16 στις 17:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δείχνει να έχεις πολλά οργανικά και σε συνδυασμό με το prime... σου έβγαλε αφρό.
Πόσο καιρό "τρέχει"... το ενυδρείο; |
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα κλεινω 44 μέρες.
|
||||
|
||||
![]()
Σε 44 μέρες και πολλά οργανικά... κάτι ΔΕΝ κολλάει.-
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευή καινούριου ενυδρείου | nikkoin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 28 | 24-01-15 23:49 |
Καραντίνα καινούριου μέλους | ΧΑΡΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 07-08-14 18:52 |
Aγορά καινούριου ενυδρείου | xaftel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 10-02-08 19:04 |
Καινούριος στο forum και στα ενυδρεία... | FfF | Γλυκό νερό - Γενικά | 45 | 13-02-03 23:58 |