|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι Κώστα μου, ρουτίνες δεν αμελώ!!!
![]() Απλά τις ώρες που γυρίζω στο σπίτι και χαλαρώνω, το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι, έιναι να πιάσω τη φωτογραφική (βέβαια η μέγιστη απόστασή μου από το ενυδρείο, είναι τα 2 μέτρα - η ελάχιστη: 2 εκατοστά ![]() Το πρωί, σήμερα, ασχολούμαι με τη σύνδεση του stc1000 μιας και ο jagger μου εχθές ξέχασε να σβήσει (δεν παρουσιάζει καποια υγρασία στο εσωτερικό του - απλά δε σβήνει) και το chiller πήρε δραστικά μέτρα και τον τάπωσε, διατηρώντας την θερμοκρασιακή ισορροπία στο ενυδρείο. Τα ζωντανά δεν κατάλαβαν τίποτα, καθώς το chiller είναι συνδεδεμένο με το επόμενο διαμέρισμα από το θερμοστάτη. Αυτός που τα καταλαβαίνει όλα είναι η ΔΕΗ (αφού δούλευαν όλα ταυτόχρονα) και στη συνέχεια θα θελήσει να μου δώσει να καταλάβω κι εγώ... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το είχα πάθει και εγώ στο μικρο ενυδρείο για κάποιες ώρες αλλά μου είχε κολλήσει το chiller! όποτε νιώθεις χαλαρός και ωραίος βάλε καμιά φώτο να χαζέψουμε λίγο! καλή συνέχεια φιλαρακι! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αααχ η ατημη η ΔΕΗ ειναι σαν τα ΑΤΜ δεν ξεχνανε ποτε!!! χαχαχα τυχερος ησουν παντος που εχεις τσιλερ!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Γιάννη!
Πως παει φιλαρακι εχουμε καμια εξέλιξη ; Απο μετρησεις πως ειμαστε ; Καμια φωτο όποτε μπορεις Γιάννη να χαρούμε και εμείς λιγο! Καλη συνεχεια φιλαρακι. |
|
||||
|
||||
![]()
γιαννη καλημέρα!
τι νεα υπάρχουν?μας εχεις ξεχάσει φιλαρακι μου! |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν σας ξέχασα... ευχαριστώ που με κρατάς σε εγρήγορση.
Όλα βαίνουν καλώς, όπως βλέπεις... και η ψαροπαρέα τρισευτυχεί! |
|
|||
|
|||
![]()
πολύ ωραίο αποτέλεσμα!
με τον καιρό και όσο θα δένουν τα κοράλλια μεταξύ τους θα γίνεται πολύ σούπερ! |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, γι' αυτό και έχω αφήσει περιθώρια για ανάπτυξη (και ασφαλώς για νέες προσθήκες...)
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν,μετά τις τελευταίες μετρήσεις, εβδομαδιαίες αλλαγές και λειτουργία του NYOS Quantum 220 οι παράμετροι στο ενυδρείο έχουν ως εξής:
Τ=26.6 C Αλατότητα = 1.026 ph = 8.1 Κh = 10 Ca = 440 Mg = 1350 PO4 : μη ανιχνεύσιμα ΝΟ3 < 10 Και παραθέτω φωτό από την πρώτη μέρα λειτουργίας της νέας "καρδιάς" του ενυδρείου, αλλά και της τρίτης. |
|
|||
|
|||
![]()
"Ζηλεύω" φίλε μου .......
με τέτοια καρδιά μπορείς να πας πολύ μακρυά φίλε. Καρδιά αθλητή..... |
|
||||
|
||||
![]()
σούπερ φίλε,φανταστική προσθήκη έκανες,θα σου λύσει τα χέρια σε πολλά θέματα!
καλή συνέχεια και όποτε μπορείς καμία φώτο από το ενυδρείο! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το δικό μου reef ενυδρείο. | alexx | Reef | 202 | 31-05-14 07:04 |
Το δικό μου ενυδρείο. | DaltonGR | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 10-10-10 23:58 |
Γεννητούρια και στο δικό μου ενυδρείο | egohome | Ζωοτόκα | 10 | 19-02-09 09:38 |
Να και το δικό μου... | caverman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-07-06 08:09 |
Το δικό μου ενυδρείο | yiobi | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 10-02-04 18:32 |