|
|
|||
|
|||
![]()
Σκιμμερ και dsb δεν μου αρέσουν .
αν θέλεις δε στο λίγο . βακτήρια πια βάζεις ακριβώς ? |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη κατι μας έταξες εχθες κύριε!
![]() Μας κρατάς σε αγωνία φιλαρακι. Τι εγινε τελικά με τα νιτρικά ; Εκανες αλλαγή ; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το DSB, γιατί? Μου εδωσαν, απο γνωστό Αθηναϊκό μαγαζι, ένα μποκάλι "Royal Nitrate Remover 1000 ml" για να βοηθήσει στο θέμα των νιτρικών, ακολούθησα τις οδηγίες πιστά, μα δεν είχαν πέσει απολύτως καθόλου. Προβαίνοντας σε 120λιτρες αλλαγές, ανά 4-5 ημέρες, βλέπω το επιθυμητό αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται! Πτώση νιτρικών κατά 20+ μονάδων! Προτείνεις κάτι διαφορετικό; ------------------------- Προστέθηκαν στην παρέα δύο Macropharyngodon meleagris αλλά μου είναι ντροπαλα και δεν ξεμυτίζουν, ακόμα, απο τον αραγωνίτη συχνά... Βγαίνουν καμία ώρα πριν κλείσουν τα φώτα, με μεγάλη όρεξη για φαΐ, αλλά δεν πολυσυμπαθούν το φακό και με δυσκολεύουν στη φωτογράφιση... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη freediver : 08-10-16 στις 07:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο μπράβο καλοριζικα!
Βάλε μας καμια φωτο να τα χαζεψουμε! Απο μετρησεις πως ειναστε? Καλη συνεχεια φιλε. |
|
||||
|
||||
![]()
Τ=26.5 C
Αλατότητα = 1.025 ph = 8.1 Κh = 10 Ca = 440 Mg = 1350 PO4 = μη ανιχνεύσιμα ΝΟ3 =30 (περίπου) |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη για το σκιμμερ θα πήγαινα σε κάτι καλό και αξιόπιστο .
Για το dsb έχω διαβάσει αλλά και βλέπω ότι δεν βοηθάει ειδικά μετά από καιρό και σε ενυδρεία που ταΐζουν λίγο παραπάνω τα θρεπτικά δεν πέφτουν πότε . Δεν ξέρω άμα για να δουλέψει χρειάζεται κάτι άλλο αλλά δεν μου άρεσε ποτέ. Δουλεύεις αντίφώσφορο ? |
|
||||
|
||||
![]()
Το έχω κατά νου, τωρα τελευταία, κι εγώ. Προτάσεις για νέο σκιμμερ?
Αντιφώσφορο χρησιμοποιώ της water waves. Για το dsb, διαβάζω αποψεις που διίστανται, παντού. Λέω, αρχικά, να σιφωνάρω τον αραγωνίτη, να γινει ενας υποτυπώδης καθαρισμός... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα φιλαρακι!
πόσα λίτρα ειναι το ενυδρείο σου και τι ποσό διαθέτεις για σκιμμερ? καλύτερα κανε σκούπα βυθού σταδιακά το 30% του αραγωνιτη! ανέβασε λιγο την αλατοτητα αν μπορείς και ξανάκανε μετρησεις! καλη συνεχεια να εχεις! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το δικό μου reef ενυδρείο. | alexx | Reef | 202 | 31-05-14 07:04 |
Το δικό μου ενυδρείο. | DaltonGR | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 10-10-10 23:58 |
Γεννητούρια και στο δικό μου ενυδρείο | egohome | Ζωοτόκα | 10 | 19-02-09 09:38 |
Να και το δικό μου... | caverman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-07-06 08:09 |
Το δικό μου ενυδρείο | yiobi | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 10-02-04 18:32 |