|
|
||||
|
||||
![]()
Μια παρατήρηση που έκανα όταν έκλεισα το φίλτρο για να κάνω αλλαγή νερού
είναι πως μάλλον δεν τους αρέσει η δυνατή ροή του νερού αφού βγήκαν αμέσως από τις φωλιές τους και άρχισαν τις βόλτες. Λογικό μου φαίνεται, αφού σε αντίθεση με τα ποταμίσια γατόψαρα, αυτά ζουν στον βυθό της λίμνης όπου η ροή είναι μικρή. Πρέπει να αλλάξω φίλτρο ή να βρω τρόπο να μειώσω την ένταση στην έξοδο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειμαστε σε καλο δρομο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι φίλτρο τους έχεις ? Εξωτερικό ή εσωτερικο ? Και τι κυκλοφορια ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο Κλεο,τωρα το ειδα!!!
![]() Επρεπε να γινει αυτη η κινηση καποια στιγμη,μας ελειπε αυτο το ψαρι!Εναν εχω "καθαρο"που δεν ξερω φιλο και αλλους δεν βρηκα με τιποτα!πολυ χαιρομαι που επεσαν στα δικα σου χερια,ειμαι σιγουρος πως θα τα καταφερεις!!! Αν χρειαστεις και τον δικο μου πες μου να στον στειλω. Καλη επιτυχια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λόγω θέσης του ενυδρείου, τους έχω εσωτερικό φίλτρο με 2 δοχεία (ελαφρόπετρα και σφουγγάρι) και ροή 800 λ/ω. Θα προσπαθήσω να βάλω σπρεϋμπαρ μήπως κόψει, αλλά το πιο πιθανό είναι να τους βάλω το εξωτερικό eheim aquacompact 60 (350 l/h) που ήταν η αρχική επιλογή και δεν το έβαλα γιατί πρέπει να κόψω το καπάκι (βλακεία της eheim ο σχεδιασμός αυτού του φίλτρου που βολεύει μόνο σε ανοιχτά).
Αλέξανδρε ευχαριστώ για την προσφορά. Έχεις καμιά φωτο απ' το δικό σου? |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι Κλεο φωτο δεν εχω,αν τα καταφερω και τραβηξω θα σου πω.
Στο βιντεο παρακατω φαινετε να περναει αλλα δεν ειναι καλη ποιοτητα. Τελικο μεγεθος ειναι! https://www.youtube.com/watch?v=Vg40...ature=youtu.be |
|
||||
|
||||
![]()
για προσπάθησε, μ' ενδιαφέρει
![]() τον εντόπισα στο βιντεο (με την ευκαιρία είδαμε και τα ωραία σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μερικές ακόμη φωτο (ησυχία δεν έχουν
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
new kids in town!!! | Giwrgos5 | Δίσκοι | 10 | 26-02-13 23:19 |