|
|
|||
|
|||
![]()
Οχι Κλεο φωτο δεν εχω,αν τα καταφερω και τραβηξω θα σου πω.
Στο βιντεο παρακατω φαινετε να περναει αλλα δεν ειναι καλη ποιοτητα. Τελικο μεγεθος ειναι! https://www.youtube.com/watch?v=Vg40...ature=youtu.be |
|
||||
|
||||
![]()
για προσπάθησε, μ' ενδιαφέρει
![]() τον εντόπισα στο βιντεο (με την ευκαιρία είδαμε και τα ωραία σου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ξερω οτι σε ενδιαφερει
![]() Θα κοιταξω τωρα το βραδυ που θα παω σπιτι και θα σου πω,νομιζω ναι οτι ειναι ποιο μικρες στο κεφαλι. ------------------------- Καλημερα,Κλεο φωτο δεν καταφερα να τον βγαλω μιας και παει σφαιρα,εχει ποιο μικρες βουλες στο κεφαλι,ιδιος με τα δικα σου ειναι. Καμια ιδεα για παγιδα??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsantos : 29-10-16 στις 07:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() και μου έλυνε το πρόβλημα. Με 3 μεγάλες απόχες, το περιορίζεις σε μια γωνία και με ζογκλερική επιδεξιότητα το πιάνεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ναι καλα,σε κανα 300αρι αδειο μπορει να γινει αυτο που λες
![]() ![]() ![]() Εχω μια ιδεα πως θα το κανω,αν πετυχει θα σου πω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πίκρα καταραμένη πρωινιάτικα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() βρήκα το ένα νεκρό έξω απ' το ενυδρείο....πήδηξε μέσα από μια τρύπα που έχει το καπάκι 2χ3εκ στη γωνία πίσω (έχει και άλλη μία στην άλλη πλευρά αλλά από 'κει βγαίνουν τα καλώδια φίλτρου-θερμαντήρα). Μου έχει ξανασυμβεί να χάσω έτσι ψάρι αλλά σε ανοιχτό ενυδρείο. Γ@#@το σημάδι έβαλε το διαολεμένο? Με στενοχωρεί που δύσκολα θα μπορέσω να το αντικαταστήσω και ελπίζω να μην ήταν το μοναδικό θηλυκό ![]() *¶λεξ έρχομαι να πιάσω το δικό σου ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
new kids in town!!! | Giwrgos5 | Δίσκοι | 10 | 26-02-13 23:19 |