|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά, χωρίς να είμαι θαλασσινός,
δεν πρέπει να κάνει αυτή η ρητίνη σε αλμυρό, γιατί όπως γράφει, αναγεννάτε με αλατόνερο
|
||||
|
||||
![]()
ναι δυστυχώς επρεπε να το διαβάσω καμία 10αρια φορες για να το καταλάβω
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι σωστο και αυτό.. και εγω δεν το σκευτηκα καθολου..ακυρο οποτε...!
|
|
||||
|
||||
![]()
¶ρη θα μας κάψεις!
![]() Χαχαχαχα! ------------------------- Γιωργο καλησπέρα! Μια χαρά παει φιλαρακι η ρεεφαρα σου! Εντυπώσεις απο τα Λεντ ; Η επόμενη αναβάθμιση σου να ειναι το σκίμμερ,απο εκει προκύπτουν τα θέματα των νιτρικών σου κατα βάση! Όλες οι αλλες λύσεις ειναι σε επόμενα στάδια και ειναι συνδυάστηκες ανάλογα με τι θεραπεία θα ακολουθήσεις! Καλη συνεχεια γιωργαρε! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 21-10-16 στις 23:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ελα γιωργο καλησπερα!
τι νέα υπάρχουν φιλαρακι μου? |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα νίκο καλησπερα και σ όλη την αλμυρή παρεα. το σ/κ εγινε αλλαγή περιπου το 50%+ (άλλαξα παλι το στήσιμο) που αυτη τη φορά μ αρεσει και πλέον έχω δωσει όρκο να μην ξανα βαλω χέρι μεσα να το αφήσω στην ησυχία του παρα μονο όταν θα παρω αξιόλογο σκιμμερ. τα ψαράκια ευτυχώς η δυστυχώς θα δωθουν όπως επίσης και το σκιμμερ όπου μ αυτα τα λεφτα θα επενδύσω αποκλειστικά και μονο στο σκιμμερ. το θεμα του φωτισμού τωρα ειμαι πλήρως ικανοποιημένος αφού βλεπω οτι τα button polyp έχουν πετάξει καινούριους πολύποδες και παίρνουν παλι χρώμα. μείωσα και τις ώρες στις 7 και τωρα πιστεύω update θα χουμε όταν και εάν καταφέρω να παρω καινούριο σκιμμερ
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι σωστη κυνηση να το πας αργα και α παιρνεις οσο καλητερο εξοπλησμο μπορεις, για να μην γυριζεις παλι πισω να ξαναφτιαχνεις τα ιδια και τα ιδια. οποτε καλα το πας!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |