|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο μπράβο γιωργο.
Φανταστικές οι φωτο που έβγαλες. Έδειξε αλλο ενυδρείο φιλε με την νεα προσθήκη του φωτιστικου. Κάποια κοραλλακια θα συνέλθουν! Κάτσε να ρίξουμε τα νιτρικά 90% τουλαχιστον και θα δεις διάφορες τεράστιες! Γιωργο τον κυκλοφορίτη στην φωτο που εχεις καλυτερα να τον βυθίσεις μέχρι την μεση του ενυδρείου περιπου και να κοιτάει προς την κορυφή της απέναντι της πλευράς του! Καλη συνεχεια φιλαρακι. |
|
||||
|
||||
![]()
καλοριζικο το φωτιστικο, το βαζεις σε δρομο σιγα σιγα, αν και πιστευω δεν ηταν αυτο το προβλημα των κοραλλιων, φαινονται πολύ καλυτερα με το νεο φωτισμο, τα νιτρικα πρεπει να πεσουν, ταισε λιγοτερο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
υ.γ κατάλληλο στήσιμο ακομα δεν έχω βρει μιας και δεν με πολυεμπνεει ετσι όπως ειναι τωρα. σκεφτομαι να του δώσω ύψος στην σπηλιά. ακούω γνώμες! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() αυριο θα γινει και αλλαγή στο scape μιας και θέλω να δώσω ύψος υ.γ βρήκα ενα tmc 300 στα 75¤. συμφέρει η οχι? |
|
||||
|
||||
![]()
ελα γιωργο καλησπερα!
πολύ όμορφο γίνετε σιγά σιγά το ρεεφ σου! μπράβο φιλαρακι πολύ μου αρέσει! τι νεα έχουμε είσαι σε ρυθμούς εργασιών? για το σκιμμερ καλύτερα να το τσεκάρεις πριν το αγοράσεις? σε περιμέναμε την παρασκευη να έρθεις αλλά δεν πειράζει την επόμενη φορά να είμαστε καλά φιλε! καλή συνέχεια! |
|
||||
|
||||
![]()
σημερα εγινε η καθιερωμένη αλλαγή νερού έναν καλο πλύσιμο στο φιλτρο σκιμμερ κυκλοφοριτες αλλάξαμε και το scape βέβαια δεν ξερω κατα ποσο ειναι λειτουργικό και τελος έμαθα οτι το σκιμμερ το λειτουργούσα λάθος τοσο καιρό. φωτογραφιες κλπ κατα τις 7-8
![]() υ.γ φιλε νίκο ήθελα να ρθω αλλα η παρασκευή ειναι πολυ φορτωμένη |
|
||||
|
||||
![]()
οσο παλιωνει ο βραχος μεσα στο ενυδρειο αρα και η βοιολογια τοσο θα πρεπει να αποφευγεις τις αποτομες αλλαγες, λιγο λιγο τη φωρα μην εχουμε κανα κακο!!!
κατα την γνωμη μου βοηθησε λιγο το συστημα με κανα επιπλεων βακτιριο αν εχεις. περημενουμε φωτο! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |