|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
oσο για την ερωτηση σου ποσο θα το αφησεις...
εγω θα το ειχα γεμισει ηδη!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μην περιμένεις Κώστα. Γέμισε το. Εγώ τρεις ημέρες το άφησα την τέταρτη το γεμισα δοκιμαστικά για μια ημέρα και την πεμπτη ημέρα το έστησα.
Χθες ξεκίνησα και άλλο. Που θα το βάλω όμως δεν ξέρω. Προβλέπω ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά δεν υπάρχει λόγος να βιάζομαι, δεν έχω δα και ψάρια σε κουτί να περιμένουν, απ ό,τι έχω διαβάσει οι απόψεις διίστανται αλλά προτιμώ να ακούσω τον φίλο μου Στάθη που με βοήθησε στο κόλλημα και ξέρει, να το αφήσω 7-10 μέρες πριν το γεμίσω.
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εννοείται πως αν δεν έχεις ψάρια ακόμα δεν σε πιέζει ο χρόνος να το γεμίσεις,
από την άλλη όμως το βρέξιμο δεν θα επιταχύνει μόνο τη διαδικασία, θα φύγει και η μυρωδιά πολύ γρήγορα χωρίς να πάθει τίποτα η σιλικόνη και η ποιότητα συγκόλλησης. ¶λλο το βρέξιμο και άλλο το γέμισμα ![]() --------------------------- Γεια σου βρε Στάθη ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό 100lt | panvar | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 05-09-15 16:32 |
Το πρώτο μου ενυδρείο... 100lt. | NICKMAN | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 08-04-11 08:21 |
Φωτισμος ενυδρειου 100lt | Konstantin79 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 29-10-10 00:20 |
Το Juwel Rio 180 High-Lite Κοινωνικο Φυτεμενο | delta66 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 26 | 04-10-09 17:07 |
ΝΕΟ 100lt ενυδρειο | loizos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 04-12-08 12:04 |