|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Με τα πολλά μου, αμέλησα τις αλλαγές που είναι σημαντικότατες, ειδικά όταν δουλεύει το αυτόματο τάισμα. Τώρα επικρατεί αυστηρή διατροφή... κατά τα άλλα θεωρώ ότι έχω περιθώρια. ------------------------- Παράθεση:
Από κοραλλάκια, είμαι ανοιχτός σε επιλογές καθώς έχω χώρο για όλα τα είδη. Λίγο χρώμα μου λείπει. Καμιά πρόταση; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη freediver : 19-09-16 στις 23:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αρχίσεις βακτήρια αμάν δεν ρίχνεις .
να βάλεις στο πρόγραμμα να πάρει ένα καλό σκιμμερ . Από κοράλλια υπομονή να πέσουν τα not Μακάρι να είσουν πιο κοντά να σου έδινα κανένα φραγκ να το γεμίζαμε λόγο πιο γρήγορα . |
|
||||
|
||||
![]()
ελα γιαννη καλησπέρα!
τι νέα χουμε? καμια προσθήκη έγινε?ξεκίνησες εντατικές αλλαγές νερού? έπεσαν τα νιτρικά? ε βάλε και καμία φωτο να χαζέψουμε,ξέρεις δεν έχουμε τέτοια θέματα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Γιάννη!
Τι εγινε φιλε εχουνε κανενα νέο σπο την ρεεφαρα σου ; Τι εγινε με τα νιτρικά τελικά τα καλμαρισες; |
|
||||
|
||||
![]()
Πέφτουν σιγά-σιγά...
Σήμερα θα κάνω μία ακόμα 120λιτρη αλλαγή. Να ανοίξουν τα φώτα και θα βγάλω καμμία νέα φωτό και απο 2-3 νέα κομμάτια... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σκιμμερ και dsb δεν μου αρέσουν .
αν θέλεις δε στο λίγο . βακτήρια πια βάζεις ακριβώς ? |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη κατι μας έταξες εχθες κύριε!
![]() Μας κρατάς σε αγωνία φιλαρακι. Τι εγινε τελικά με τα νιτρικά ; Εκανες αλλαγή ; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το DSB, γιατί? Μου εδωσαν, απο γνωστό Αθηναϊκό μαγαζι, ένα μποκάλι "Royal Nitrate Remover 1000 ml" για να βοηθήσει στο θέμα των νιτρικών, ακολούθησα τις οδηγίες πιστά, μα δεν είχαν πέσει απολύτως καθόλου. Προβαίνοντας σε 120λιτρες αλλαγές, ανά 4-5 ημέρες, βλέπω το επιθυμητό αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται! Πτώση νιτρικών κατά 20+ μονάδων! Προτείνεις κάτι διαφορετικό; ------------------------- Προστέθηκαν στην παρέα δύο Macropharyngodon meleagris αλλά μου είναι ντροπαλα και δεν ξεμυτίζουν, ακόμα, απο τον αραγωνίτη συχνά... Βγαίνουν καμία ώρα πριν κλείσουν τα φώτα, με μεγάλη όρεξη για φαΐ, αλλά δεν πολυσυμπαθούν το φακό και με δυσκολεύουν στη φωτογράφιση... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη freediver : 08-10-16 στις 07:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το δικό μου reef ενυδρείο. | alexx | Reef | 202 | 31-05-14 07:04 |
Το δικό μου ενυδρείο. | DaltonGR | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 10-10-10 23:58 |
Γεννητούρια και στο δικό μου ενυδρείο | egohome | Ζωοτόκα | 10 | 19-02-09 09:38 |
Να και το δικό μου... | caverman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-07-06 08:09 |
Το δικό μου ενυδρείο | yiobi | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 10-02-04 18:32 |