|
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητε κοκκινε....αεκιτζη...μπορω δωσω ενυδρειο 25λτ με την βασουλα του για να στηθει γαριδαδικο με ΟΛΟΚΟΚΚΙΝΕΣ γαριδες.Επισης. μπορω να παρεχω δισκια σε μεγαλη ποσοτητα αν στησετε ενα barebottom ετσι ωστε να βλεπει ο κοσμος πως ειναι τα δισκια πριν γινουν τουβλα οπως θα τα βλεπει στον διαγωνισμο των δισκων.Αυτα τα ολιγα......
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστούμε πολύ γαυρακο από τα Φιλαδέλφεια (άλλο πάλι και τουτο)...
Θα σε χώσουμε κι άλλο εσένα εφόσον θα σε έχουμε δίπλα μας όλη μερα.
|
|||
|
|||
![]()
Θα τιμήσω την προσπάθεια σας - που εύχομαι να γίνει και δική μου τον επόμενο χρόνο - με την επίσκεψη μετά του υιού μου ...
Σπάω το κεφάλι μου πως θα μπορούσα να συνεισφέρω!!!!! Ίσως στα μεταφορικά μιας και έχω ενοικιάσεις αυτοκινήτων , αλλά μόνο συμβατικά . Αν υπάρχει έλλειψη μέσων μεταφοράς , διαθέτω 2 αυτοκίνητα για αυτόν το σκοπό . Οι οδηγοί πρέπει να είναι άνω των 23 ετών και να κατέχουν άδεια οδήγησης τουλάχιστον ένα χρόνο . Στην διάθεση σας και ανυπομονώ να σας γνωρίσω απο κοντά !!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστουμε πολυ!!!
μπορει η προσφορα σου να αποδειχτει σωτηρια ![]() αλλα και λιγο χρονο αν εχεις να ερθεις αποκει,και αυτο ειναι αρκετο.εστω και μιση ωρα,ενα ακομα ζευγαρι χερια για βοηθεια θα ειναι πολυ χρησιμα ![]() θα εχει πολυ δουλεια το στησιμο και το ξεστησιμο... παντως μου φαινεται θα εχουμε πολυ δυνατο team αυτη τη φορα. υπαρχει εμπειρια δυο εκθεσεων και ενος διαγωνισμου. και αν υπολογισουμε και τους δισκους που βοηθησαμε τις δυο προηγουμενες,τοτε ειναι 3 οι διαγωνισμοι ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2009 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 12 | 16-03-09 12:06 |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 30-01-07 22:46 |