|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Σ΄ευχαριστούμε. Στο υπο-φόρουμ θα τα πούμε.... Αν παραλείπω κάποιον άλλον ας το γράψει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κλεό υπολόγιζε κι εμένα.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Όσοι θέλουν -να συμμετέχουν στις ομάδες εργασίας -να συμβάλλουν με τις ιδέες τους στη συζήτηση για την προετοιμασία -να βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο, μπορούν να το δηλώνουν εδώ για να τους δοθούν τα δικαιώματα πρόσβασης στο υπο-φόρουμ που αφορά την Έκθεση "Κατοικίδια εν δράσει 2016"(14 έως 16 Οκτωβρίου). Μέχρι στιγμής, εκτός από Mod-Supporters, δήλωσαν τα μέλη μας: Λάμπρος Τ. Bismakos no name ChocolatePuma Diskus fan nasos_discus Tanganyiκας Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 20-07-16 στις 13:05 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους ![]() ...και για να σας φτιάξω ![]() https://soundcloud.com/spyros-delta/gab-master4 |
|
||||
|
||||
![]()
αυτη την κυριακη 11/9/16
θα πραγματοποιηθει εκτακτη συναντηση-ψαροκαφες στο γνωστο μερος στο θησειο,με θεμα την εκθεση και οχι μονο. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=93542 οσοι πιστοι προσελθετε ![]() ειναι ευπροσδεκτοι ολοι για να ακουσουμε ιδεες και να τα πουμε.ακομη και αν δεν εχετε ζητησει προσβαση στο υποφορουμ της εκθεσης(ηρθε η ωρα να το κανετε ![]() ελατε να τα πουμε απο κοντα. οσο περισσοτερες ιδεες πεσουν στο τραπεζι,τοσο καλυτερα. κιαυτο βοηθεια ειναι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά... κλεισμένο ΌΛΟ το Σαββατοκύριακο μου!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα παιδια!
θελω και εγω να συμμετεχω στην έκθεση όπου μπορώ! ευχαριστω........ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπορώ να διαθέσω μια Espresso μηχανή πολύ εύκολη στη λειτουργία της με όσο καφεδάκι χρειαστεί για όλες τις μέρες της έκθεσης (να κερνάμε τους φίλους που θα έρθουν στο περίπτερο). Επικοινωνήστε μαζί μου με pm για περισσότερες πληροφορίες. Αλλά δεν ξέρω με ποιον να επικοινωνήσω αν την χρειάζονται. |
|
||||
|
||||
![]()
Σ΄ευχαριστούμε πολύ Ισίδωρε.
Το είδα και θα επικοινωνήσουν μαζί σου τα παιδιά που θα ασχοληθούν με τα υλικοτεχνικά της Έκθεσης. Πολύ χρήσιμη η προσφορά σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αλλος για την βαρκα μας?
Μικρος,μεγαλος,εμπειρος ή απειρος... Απλα την διαθεση να βοηθησει θελουμε,με υλικα αγαθα ή απλα με την παρουσια του,εμπειρια του,ακομα και απο απομακρυσμενες περιοχες.
|
|||
|
|||
![]()
Αλάνια εγώ θα έρθω 99,999999% αλλα δεν μπορω να πω 100%
¶μα θέλετε υπολογίστε με! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2009 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 12 | 16-03-09 12:06 |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 30-01-07 22:46 |