|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Κωστη μου σου ευχομαι ολοψυχα να κανεις το μεγαλυτερο και ομορφοτερο ενυδρειο!!ξερω οτι μπορεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Καντο λιγο πιο μακρυ, να στρογυλλεψει το νουμερο να γινει 50 ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δεν κάνεις το δωμάτιο που είναι στο υπόγειο ενυδρείο, μια και καλή???
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ tyrinthos!
![]() Χαχα, Σπύρο το ύψος παίζεται ακόμα, μπορεί 2μ, μπορεί 2,5μ, μπορεί παραπάνω (αλλά μάλλον όχι λόγω κόστους) Το ενυδρείο μου αρέσει στο living room, να το βλέπω και να με βλέπουν τα ψάρια όσο είμαι σπίτι. Στο υπόγειο για να τα δεις πρέπει να ξεχωρίσεις χρόνο κάθε μέρα από όλες τις άλλες δραστηριότητες, οπότε το πρόγραμμα πιέζεται αναγκαστικά για να μπορείς να το απολαμβάνεις λίγο κάθε μέρα. Στο σαλόνι τα βλέπεις συνεχώς ενώ παράλληλα γίνονται ένα σωρό άλλες δουλειές(πιο ευχάριστα μάλιστα λόγω του ενυδρείου). Οπότε δεν αξίζει. Και δεν θέλω να μείνω και σε αυτό το σπίτι για πολύ. Το 3μ θα μπεί στο σαλόνι μου αν όλα πάνε καλά, όπως και το μεγάλο σε μελλοντικό σπίτι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Μερικές φωτογραφίες των κατοίκων του 2μέτρου Aequidens rivulatus, ο αγαπημένος Green Terror. Σε κοιτάει στα μάτια πάντα... ![]() ![]() Είδε κάτι στην επιφάνεια... ![]() ...και το βούτηξε ![]() Η 'μικρή περιοχή' του ![]() Το βλέμμα πάντα στα μάτια... ![]() ![]() Herotilapia multispinosa ![]() Mesonauta sp. "Rio Juffari" ![]() ![]() Panaque L27 "Araguaia". Αυτά είναι τα κανονικά του χρώματα ![]() Leporacanthicus L240 'Special' & friends... Herotilapia multispinosa, Cryptoheros nanoluteus & Megalechis thoracata ![]() ![]() ![]() ![]() Pterygoplichthys joselimaianus ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία πράγματα... και έτσι απλά!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφα ψαρια!
Ειδικα οι πλεκο ειναι τρελα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι τυχαίο που ξεκίνησα το χόμπι μόνο και μόνο για να έχω pleco! Η φωτογραφία ενός L81 και ενός Panaque L27 πάνω σε μια τροφή ψαριών ξεκίνησε την αναζήτησή μου για να στήσω το πρώτο κανονικό ενυδρείο πολλά χρόνια πριν για να κρατήσω αυτούς
![]() Cichlasoma salvini ![]() Hypsophrys nicaraguensis, επίσης αγαπημένη και εντυπωσιακή ![]()
"The Catfish is a Plenty Good Enough Fish For Anyone" - Mark Twain Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas G. : 28-08-16 στις 19:18 |
|
||||
|
||||
![]()
Βιντεάκι ταίσματος
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφα και ιδιαίτερα ψαρια Κωστα!
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ Στέφανε, και εμένα μου αρέσουν
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διευθύνσεις και τηλ. κατασκευαστών? βοήθεια στο στήσιμο! | mios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 23-03-07 20:41 |
Kostas G.(River tank βιότοπος Rio Orinoco) | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 11-02-07 14:51 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
Στήσιμο Νεου Ενδρείου | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-03-04 01:31 |