|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ tyrinthos!
![]() Χαχα, Σπύρο το ύψος παίζεται ακόμα, μπορεί 2μ, μπορεί 2,5μ, μπορεί παραπάνω (αλλά μάλλον όχι λόγω κόστους) Το ενυδρείο μου αρέσει στο living room, να το βλέπω και να με βλέπουν τα ψάρια όσο είμαι σπίτι. Στο υπόγειο για να τα δεις πρέπει να ξεχωρίσεις χρόνο κάθε μέρα από όλες τις άλλες δραστηριότητες, οπότε το πρόγραμμα πιέζεται αναγκαστικά για να μπορείς να το απολαμβάνεις λίγο κάθε μέρα. Στο σαλόνι τα βλέπεις συνεχώς ενώ παράλληλα γίνονται ένα σωρό άλλες δουλειές(πιο ευχάριστα μάλιστα λόγω του ενυδρείου). Οπότε δεν αξίζει. Και δεν θέλω να μείνω και σε αυτό το σπίτι για πολύ. Το 3μ θα μπεί στο σαλόνι μου αν όλα πάνε καλά, όπως και το μεγάλο σε μελλοντικό σπίτι.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διευθύνσεις και τηλ. κατασκευαστών? βοήθεια στο στήσιμο! | mios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 23-03-07 20:41 |
Kostas G.(River tank βιότοπος Rio Orinoco) | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 11-02-07 14:51 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
Στήσιμο Νεου Ενδρείου | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-03-04 01:31 |