|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Mη το σκεφτεσαι καθολου..μπολιαζεις και τελειωνεις!!
Εγω θα σου λεγα παντως να μη βαλεις ξανα ανοιχτοχρωμη μπεζ αμμο,να προτιμησεις πιο σκουροχρωμη.Τονιζει καλυτερα τα χρωματα των φυτων-ψαριων αλλα και πολλα ειδη ψαριων την προτιμουν σε σχεση με την ανοιχτοχρωμη.. Αλλα απ την αλλη ειναι και θεμα γουστου☺ Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Update στο ενυδρείο, στα πλαίσια αναβάθμισης φωτισμού για το νέο project 120 λίτρων που ετοιμάζω, προχώρησα στην αγορά μέσω αγγελίας ενός ακόμα φωτιστικού glo2x39watt, τώρα έχω συνολικά πάνω 156watt στα 90 λίτρα καθαρά, φαίνεται για υπερβολικό αλλά αν το κοιτάξουμε με αναλογία lumen/lt δεν είναι τόσο μιας και οι δύο απ τις 4 λάμπες είναι grolux με μόλις 1050 lumen όπως λέει στα χαρακτηριστικά της, οπότε έχω 2100 lumen απ τις grolux κι άλλα 5700 απ τις δύο Osram HO lumilux σύνολο 7800 lumen=86,6lumen/lt. Με το μάτι δε δείχνει τόσο τραγικά φωτεινό ούτε έχω παρατηρήσει να έχει αλλάξει η συμπεριφορά στα ψάρια, αντίθετα βέβαια και με μόνο 3 ώρες για αρχή να δουλεύει το δεύτερο φωτιστικό το pearling είναι τόσο έντονο που νομίζω ότι έχω βάλει αεραντλία!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τουμπανο το κανες τωρα Κωστα
![]() Το κοκκινο χαμηλα ποιο ειναι althernathera;σουπερ δειχνει! Παντως καθησα σημερα και διαβαζα λιγο γι αυτα τα φωτιστικα και φαινεται πως αποδιδουν πολυ καλα για φυτεμενο,ξερεις ομως που με χαλανε λιγακι στην εμφανιση αυτα τα αυτια που προεξεχουν δειχνουν καπως.. Εισαι σιγουρος πως ταιριαζουν τα φωτιστικα με το νεο project;Εννοω στο μηκος..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι βρε αφού είναι στο ίδιο μήκος 100 εκατοστά. Ναι altenanthera είναι το κάτω κόκκινο, το δεύτερο φωτιστικό μία μέρα δουλεύει μόνο, θέλω να δω μετά από μία βδομάδα πως θα επηρρεάσει τα φυτά ή και δύο, δεν ξέρω. Εμένα δε με χαλάνε τα αυτάκια, αντιθέτως η γυναίκα μου λέει ότι με τα φωτιστικά και χωρίς καπάκι δείχνει διαστημικό, οπότε αφού πήραμε και το δύσκολο οκ κανένα πρόβλημα.
|
||||
|
||||
![]()
τουμπανο ειναι κωστα μπραβο!!!εχε τον νου σου στην λιπανση θα χρειαστει αυξηση
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντως θα σου ελεγα να μην αυξησεις την φωτοπεριοδο στο επιπλεον φωτιστικο που βαλες τωρα,4 ωρες ειναι καλα για αρχη αντε 5 ωρες το πολυ αλλωστε ηδη εχεις πολυ καλη αναπτυξη ποιος ο λογος
![]() Την λιπανση προσεξε λιγο τωρα!! Το καλο με αυτα τα ετοιμα φωτιστικα ειναι πως λυνεις κατευθειαν το θεμα καπακι-φωτισμος σε diy ενυδρειο!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό 100lt | panvar | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 05-09-15 16:32 |
Το πρώτο μου ενυδρείο... 100lt. | NICKMAN | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 08-04-11 08:21 |
Φωτισμος ενυδρειου 100lt | Konstantin79 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 29-10-10 00:20 |
Το Juwel Rio 180 High-Lite Κοινωνικο Φυτεμενο | delta66 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 26 | 04-10-09 17:07 |
ΝΕΟ 100lt ενυδρειο | loizos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 04-12-08 12:04 |