|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως σε κανένα ποστ μου δεν έγραψα για βορτεκ
![]() Γενικά είμαι της άποψης, πως εφόσον η αγορά μου δίνει δυνατότητα επιλογής, δεν επιστρέφω σε κάτι που με "χαλασε" ![]() Ούτε είμαι της λογικής να παίρνω πολλά και φθηνά, αντί για λίγα και ακριβά ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η λογική αγοράζω ακριβά και ξέρω οτι δεν θα έχω πρόβλημα πιστεύω ειναι επικίνδυνη στο χόμπι των ενυδρείων γιατί όλα είναι υπερτιμολογημενα οσο δεν πάει από την στιγμή που μπει σφραγίδα για ενυδρειακη χρήση.
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |