|
|
||||
|
||||
![]()
Ειδικά οι wp 10 είναι πραγματικά, ότι κάτσει. Σε ξένα φόρουμ τα χωνουν πολύ άσχημα για τις συγκεκριμένες. Δύο δικές μου έπαψαν να δουλεύουν, γιατί πολύ απλά ήταν χάλια όλη η σειρά wp. Και μου έμεινε ο ρυθμιστής
Από τότε μόνο tunze ή koralia |
|
|||
|
|||
![]()
Σάκη αλήθεια τα δουλεύω κάνα 2μηνο και είναι σκυλιά. Και από θόρυβο "μηδέν¨.
Ελπίζω να μην μου βγάλουν αργότερα κάτι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το εχω ακούσει και εγω και στην Ελλάδα σε πολλά παιδια! βελτιώθηκαν κατά πολύ όμως οι σειρές rw νομίζω και αυτό το βλέπεις από την ελαχιστοποίηση των παραπόνων! ------------------------- γεια σου λαμπρο!σε πια ενταση τους δουλεύεις και σε ποσα λίτρα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 06-07-16 στις 23:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
300 λίτρα ενυδρείο και τους δουλεύω στο 100%. Αλλά όχι σαν wave , γιατί κόντευε να μου βγάλει το νερό έξω από το ενυδρείο το κύμα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα ωραίο θέμα Νίκο .
Jebao η εταιρία σαν εταιρία αυτήν την στιγμή ίσως έχει τις περισσότερες πωλήσεις σε wave maker και αντλίες επιστροφής καθώς και πολλά skimmer. Έχει καταφέρει τα τελευταία δύο χρόνια να αλλάξει αρκετά δεδομένα . πολλές εταιρίες που είχαν αντλίες δικές τους η άλλη σε εταιρίας αντλίες σε reactorες skimmer έβαλαν Jebao. Τώρα για το θέμα τον κυκλοφοριτων θα έλεγα ότι τα πρώτα μοντέλα wp και fs έβγαζαν αρκετά προβλήματα . Ήταν με ημερομηνία λήξης! Αργότερα άλλαξαν τα μοντέλα και έβγαλαν της RW και πρόσφατα PP η οποίες δουλεύουν καλύτερα και με πολύ λιγότερα προβλήματα. Πιστεύω ότι πλέον έχουν φτάσει σε καλό επίπεδο και σε σχέση με την τιμή τους(εάν της πάρεις από εξωτερικο) είναι ιδανικές για την κρίση που επικρατει στην Ελλαδα . Σίγουρα θα ήθελα να ανέβουν επίπεδο και άλλο. Εάν δεν υπήρχε το οικονομικό θα πήγαινα σε κάτι άλλο .... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Καλημέρα |
|
|||
|
|||
![]()
Αλήθεια είναι Σάκη !!!!
Βοήθησε πολύ η κρίση στο να ανέβουν τόσο πολύ σε πωλήσεις |
|
||||
|
||||
![]()
μπήκαμε στο νόημα νομίζω!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |