|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πάρτε και κανα κορίτσι στην παρέα, θα καταλήξετε να παίζετε ξιφασκια (......από ζήλια τα λέω, μη δίνετε σημασία)
|
|
||||
|
||||
![]()
Αχχχχ έπρεπε να μην ειχα βάφτιση και θα ερχόμουν... μηπως να την ακυρώσω???
|
||||
|
||||
![]()
θα τα πούμε αύριο Λάμπρο
ιδιαιτέρως ![]() ---------------- Μη ξεχαστείς, έχουμε ραντεβού στις 12
|
|||
|
|||
![]()
Θα συναντηθούμε απ' έξω. Έτσι?
Και αν πάνε όλα καλά, θα έχουμε ένα πολύ όμορφο και σημαντικό project μπροστά μας. Θα είναι ευχαριστη έκπληξη για όλα τα παιδιά του GAB και όχι μόνο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι βρε, απέξω, θα σε πάρω τηλέφωνο αύριο κατα τις 11,
και μετά θα τα πούμε εδώ ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς ο Ισίδωρος δεν είναι έτοιμος ακόμη και έτσι θα πρέπει να βρω άλλη στέγη για μωρά Afra jalo που έχω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Επάνω στο καλώδιο του αισθητήρα STC, όπως επίσης και στους σωλήνες από τα φίλτρα έχει πιάσει κάτι λευκό σαν άλγη. Τι είναι αυτό ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8 (0 μέλη και 8 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |