|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το κανεις 1 ΣΚ πιο πριν, πιο μετα???? Θα λειπω σε δουλεια εκείνο.... καλα αν εχεις κοσμο για βοήθεια άδειασμα γέμισμα σε 4-5 ωρες θα ειναι κομπλέ!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οπότε είναι η ιδανική ευκαιρία να κάνω ότι θέλω χωρίς ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αλλά δε μασάω, και κανένα παιδί να μην μπορεί (γιατι και δύσκολή ημέρα είναι και Καλοκαίρι) πιστεύω ότι θα τα βγάλω πέρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ δεν χρειάζεται να στο ξαναπώ!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νόμιζα ότι θα είσαι σε ετοιμασίες για διακοπές.
Παραπάνω από ευπρόσδεκτος. Thanks my friend. |
|
|||
|
|||
![]()
Πήγαινε Tanganyiκας, θα φας καλά. Γνώμη μου, πρώτα να τσεκάρεις αν όντως υπάρχει φαΐ στο σπίτι πριν μπεις μέσα.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Όταν λείπουν οι υπόλοιποι από το σπίτι το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει "το καλό βρώμικο ανθυγιεινο φαγητό" !!! Χαχαχαχαχα...... |
|
||||
|
||||
![]()
Λάμπρο ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Οπότε μπορούμε βοηθάμε.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |