|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
ωραια! Αυριο περνω το φιλτρο, οποτε αφου βαλω και τους σωληνες θα υπολογισω διαστασεις.
Οσον αφορα τα στηριγματα στο επιπλο, τι θα μου προτινατε? |
|
||||
|
||||
![]()
Μην βάλεις,απλά θα πατάει στο έπιπλο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δες την φωτο που εχω ανεβασει που φαινεται το επιπλο
Δεν ειναι "εμπιστοσυνης" το επιπλο. Πρακτικερ ΙΚΕΑ κτλ. Δεν το βλεπω καλα με 13 λιτρα βιολογικο υλικο, συν το νερο συν το βαρος που εχει το φιλτρο απο μονο του. |
|
||||
|
||||
![]()
Άλλο κατάλαβα εγώ!Νόμιζα ότι ήθελες στηρίγματα για το κουτί που θα φτιαξεις
![]() ------------------------- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tanganyiκας : 28-06-16 στις 11:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να βρεις και ινοξ σωληνα σαν αυτον που εχει το επιπλο να το κοψεις οσο ειναι το υψος +3mm και να τα βαλεις σφηνωτα μπροστα και πισω ωστε να φαινεται και ομοιομορφο .
ενδεικτικα κατι σαν αυτο http://www.sanitaryworld.gr/index.ph...194&Itemid=101 |
|
|||
|
|||
![]()
Θαναση καλη ιδεα, αλλα φοβαμαι οτι οπως θα μπαινουν οι σωληνες σφηνωτα θα μου γδαρουν το επιπλο. Εκτως αν υπαρχει κατι που μπορω να βαλω στο ενδιαμεσο του σωληνα και του επιπλου ωστε να μην υπαρξει φθορα.
Κλεοβουλε και εγω κατι τετοιο ειχα σκευτει. |
|
||||
|
||||
![]()
Ο Τανγκανίκας μάλλον δεν κατάλαβε
![]() θα έλεγα να βάλεις δυο κομμάτια απ' την ίδια μελαμίνη που θα πάρεις, κάθετα, να χωρίζουν το ράφι στα 3. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi στησιμο νταμαριου | oldschool12 | Malawi | 29 | 05-10-11 13:56 |
Νεο στησιμο ενυδρειου με φυτα,πετρες,ξυλα | giler84 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 23-02-10 22:42 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |
Στησιμο Ενυδρειου με κιχλιδες Malawi | al-kar | Malawi | 19 | 23-08-08 19:36 |
Στησιμο ενυδρειου με πετρες-Φωτο | salcon | Malawi | 6 | 24-08-04 19:53 |