|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καταλαβα. Εχω κατι στο μυαλο μου. Μαυρη μελαμινη μου ειπατε να βαλω ε?
Που μπορω να βρω? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρα. Με την πρωτη ευκαιρια θα πεταχτω να δω τι εχει. Θα κοιταξω να παρω φυσικα στο ιδιο χρωμα με το επιπλο!
|
|
||||
|
||||
![]()
ή στο Leroy ή στο Praktiker θα βρεις κάτι.
Εχουν και κομμάτια για ράφια που μπορείς να ζητήσεις να σου κόψουν ακριβώς τις διαστάσεις που θες και να φτιάξεις το κουτί, και θα ζητήσεις να σου το κόψουν έτσι ώστε να φαίνεται το σόκορο που είναι κολλημένη η ταινία, και δεν θα χρειαστεί να κολλήσεις άλλη εσύ με σιδέρωμα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
ωραια! Αυριο περνω το φιλτρο, οποτε αφου βαλω και τους σωληνες θα υπολογισω διαστασεις.
Οσον αφορα τα στηριγματα στο επιπλο, τι θα μου προτινατε? |
|
||||
|
||||
![]()
Μην βάλεις,απλά θα πατάει στο έπιπλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο Τανγκανίκας μάλλον δεν κατάλαβε
![]() θα έλεγα να βάλεις δυο κομμάτια απ' την ίδια μελαμίνη που θα πάρεις, κάθετα, να χωρίζουν το ράφι στα 3. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi στησιμο νταμαριου | oldschool12 | Malawi | 29 | 05-10-11 13:56 |
Νεο στησιμο ενυδρειου με φυτα,πετρες,ξυλα | giler84 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 23-02-10 22:42 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |
Στησιμο Ενυδρειου με κιχλιδες Malawi | al-kar | Malawi | 19 | 23-08-08 19:36 |
Στησιμο ενυδρειου με πετρες-Φωτο | salcon | Malawi | 6 | 24-08-04 19:53 |