|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Φυσικά και δεν περίμενα να μου πουν τα καλύτερα από την στιγμή που είχα ανοίξει θέμα πριν αποκτήσω τα ψαράκια και μου τα είχαν ξαναπεί. Πιστεύω όμως ότι μια κατανόηση θα υπήρχε καθώς όπως είπες όλοι κάναμε λάθη. Για μένα πάντως είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με μεγαλοσωμα ψάρια παρόλο που έχω χρόνια στο χόμπι. Και για να κλείσω σου λέω ότι δεν τα πήρα για να τα ταλαιπωρησω. Είμαι εδώ και καιρό έτοιμος για νέο ενυδρείο και μόλις καταλάβω ότι το χρειάζονται θα τους το προσφέρω. Ακόμα όμως είναι μικρά και βολευονται
Στάλθηκε από το 8070 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
240 MALAWI | kwstasb | Malawi | 5 | 05-11-12 10:38 |
rio 240 malawi | tanalias | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 15 | 23-02-12 10:13 |
Malawi????????? | sonic | Αναγνωρίσεις ειδών | 21 | 07-12-10 12:32 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |