|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ορίστε και οι φωτογραφίες
|
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαρείς σου εύχομαι. Υπάρχει ένας διαγωνισμός αφρικανικών που τρέχει αυτό το διάστημα στο φόρουμ. Δες λίγο για να πάρεις ιδέες για το στήσιμο.
Το κοχυλόψαρο πρέπει να βρει άλλο σπίτι σίγουρα. Το μήκος του ενυδρείου είναι λίγο μικρό ακόμα και για saulosi, θα σου πουν όσοι έχουν ή είχαν.
|
||||
|
||||
![]()
Λιγο μεθοδευμενη η διακόσμηση και δεν χρειάζεται...
Ελπίζω πρωτα να εβαλες τις πετρες και μετα την αμμο αλλιως θα εχεις θεμα με τις πέτρες... Το μήκος ειναι ενα θεμα, δεν θα έβαζα σε λιγότερο απο 1μ μηκος αυτα τα ψαράκια... φυσικά με τον καιρο μπορείς σε πιο μακρύ ενυδρείο... Παίξε λιγο με τις πέτρες βαλε τις πιο χύμα... θα σου αρέσει πιο πολύ Το multifasciatus πρεπει να φύγει δεν εχεις επιλογή.... ειναι μονόδρομος... Το κερατοφυλλο δεν το μαδανε??? Εμένα το σκίζουν...
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και από εμένα φίλε μου. Σου εύχομαι να το χαρείς καταρχήν.
Σε ότι αφορά τη διακόσμηση (πέτρες, χαρτόνι, κτλ..) έχουν δίκιο που σου λένε να το κάνεις λίγο πιο "επιμελώς ατιμέλητο". Αλλά επειδή το γούστο είναι υποκειμενικό αν σου αρέσει εσένα τότε όλα καλά. Για το μήκος στο είπαν και πιο πάνω τα παιδιά. Ειδικά τα saulosi τα οποία κολυμπάνε σαν τρελά συνέχεια θέλουν αρκετό μήκος. Εγώ θα σου πω για το φίλτρο που έχεις 2202 (επειδή το είχα) ότι είναι λίγο οριακό για τα λίτρα σου (ανάλογα πάντα τον αριθμό των ζωντανων που θα βάλεις). Αυτά από εμένα και πάντα φιλικά εντελώς. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τις μάζεψα από το βουνό. Ειναι ασβεστολιθικες
Στάλθηκε από το 8070 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
240 MALAWI | kwstasb | Malawi | 5 | 05-11-12 10:38 |
rio 240 malawi | tanalias | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 15 | 23-02-12 10:13 |
Malawi????????? | sonic | Αναγνωρίσεις ειδών | 21 | 07-12-10 12:32 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |