|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο με τα acei ηταν το πιο παλιο.Ειδα και ενα τελευταιο με μωρακια.
Για τις πετρες οκ εννοουσα αν ακουμπανε στα πλαινα τζαμια. |
|
|||
|
|||
![]()
Στο τελευταίο video (με τα μωρά) με κίτρινα πτερύγια που λες, υπάρχουν μόνο τα "Cynotilapia Afra Jalo".
Στα πλαϊνά δεν ακουμπάνε οι πέτρες που έχω βάλει. Αν δεν στηρίζονται οι πέτρες στα πλαϊνα τζάμια και απλά ακουμπάνε δεν θα έχεις πρόβλημα. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα που μου αρεσαν ηταν απο το παλιο τα "Acei Luwala"
Ενα φιλτρο λες δεν αρκει ε? Ελεγα το 406 και καποιο wave maker για μεσα.Λες να κρατησω και το δικο μου το 306(να μην το πουλησω) και να δουλευουν μαζι? |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ αυτή στιγμή έχω 3 φίλτρα από 1400 λίτρα την ώρα το κάθε ένα συν ένα wavemaker.
Για τους περισσότερους είναι υπερβολικό. Εγώ πάλι κάνω μια χαρά τη δουλειά μου. Τι να σου πω τώρα? |
|
||||
|
||||
![]()
με το καλο στα νερα μας!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Ευχαριστω πολυ! Ακομα δεν ηρθα βεβαια-μονο στην σκεψη.Κοντα ειμαι ομως ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kosmas : 26-05-16 στις 16:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω στο 150/50/65 εχω 3 φιλτρα συνολικης ροης(ονομαστικης) 3600 λ/ω και δεν με φτανουν παντως.θελει και κυκλοφορητη κανονικα..
|
|
|||
|
|||
![]()
"Προσωπική" εντελώς άποψη:
Στην πίτα να φανταστείς είχα 1x(1400λίτρα) και 1x(400 λίτρα). Αν βάλεις 2 δυνατά (το εννοώ το δυνατά και με καλή ροή, πχ στην κατηγορία του 406) και βάλεις και έναν wavemaker δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Αλλά πολλά παίζουν ρόλο. Από το πως θα στήσεις τις πέτρες, έως το πως θα στήσεις εισόδους -εξόδους, πόσα ψάρια θα βάλεις, πόσο πολύ θα ταϊζεις, κτλ... Ξεκίνα εσύ και εδώ είμαστε. |
|
||||
|
||||
![]()
καλα η ροη δεν ειναι τιποτα σπουδαιο.στρωνει ευκολα με ενα wave maker.
το βιολογικο αναλογα με το ποσα ψαρια θα βαλεις παιζει ρολο.προτεινω να υπολογισεις περιπου στα 12 λιτρα ελαφροπετρα να χωρανε τα φιλτρα σου. επισης δες και ενα ωραιο ψαρι http://www.abyssos.gr/psaria-glukou-...0-4-5cm-clone/ |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=kosmas;945185].Οτι και να μου πεις ειναι χρησιμο για να υπολογιζω budget.Αν ειχα κανει αυτη την προεργασια με το φυτεμενο θα γλυτωνα πολλα(δεν θα το εκανα)
![]() Για να σου πω μια αλήθεια Κοσμά και εγώ στην αρχή ονειρευόμουν High tech φυτεμένο με γρασίδια και καμιά 100 καρδινάλιους (γιατί είναι από τα αγαπημένα και ίσως κάποτε το κάνω) αλλά όταν κάθισα και είδα το κόστος αλλά πιο πολύ το χρόνο και την φροντίδα που απαιτεί είπα ξέχνα το. Τότε στο ψάξιμο είδα τα πρώτα Αφρικάνικα που με εντυπωσίασαν και διαβάζοντας για τα ψάρια κόλλησα. Ότι και αν επιλέξεις άκου τα παιδιά (Κλεόβουλο και Κώστα) και κάνε ότι σου πουν. Μπορεί αρχικά να μην σου αρέσει αυτό που θα ακούσεις, αλλά πίστεψε με, κάντο. Θα γλυτώσεις από πολλές αλλαγες και προβλήματα. Α... και μακρυά από ψάρια που τσακώνονται πολύ μρταξύ τους ή με άλλα. |
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα καλυτερα για καποιο ειδος cynotilapia αν σου αρεσουν και απεφυγε τα metriaclima.αν και σιγουρα θα θελεις και 3ο χαρεμι στα τοσα λιτρα.αμα θες κανουμε και προτασεις.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για φίλτρο συμφωνώ για 2 για λόγους ασφάλειας αλλά και ροής. Θα πρότεινα να κρατήσεις αυτά που έχεις (βιολογικά θα σε καλύψουν) συν ένα δυνατό κυκλοφορητή. |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη Κλεοβουλε μπορω να ενοσω το 406 με το 306 και να εχω μια εξοδο και μια εισοδο?
Εχω και ενα κυκλοφορητη 1000 λ/ωρα.Αυτος αντι για wave maker? Τωρα μπορει να λεω κοτσανες |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να τα βάλεις σε σειρά αλλά καλύτερα ανεξάρτητα με τις εξόδους απέναντι η μια στην άλλη.
Ο 1000άρης είναι μικρός. Θα έλεγα έναν γύρω στα 4000+ λ/ω |
|
||||
|
||||
![]()
Κατι αλλο που θα με απασχολησει ειναι πως θα γινονται οι αλλαγες νερου.Λογικα θα ειναι 150 λιτρα την βδομαδα.Το ενυδρειο θα ειναι κοντα σε μπαλκονι οποτε θα μπορω με μια τρυπα στον τοιχο να εχω προσβαση σε αποχετευση και βρυση.Προετοιμασια ομως?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκέψης Για Αφρική...... | stanlee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 24-11-14 18:00 |
50 Λιτρα Αφρική Γίνεται? | jimn | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 15 | 23-11-13 14:21 |
Επιστροφή στην Αφρική ! | Γιάννης12 | Malawi | 10 | 28-06-12 01:18 |
Ταξίδι στην Αφρική | dimitris | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 26-05-05 13:39 |