|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ αυτή στιγμή έχω 3 φίλτρα από 1400 λίτρα την ώρα το κάθε ένα συν ένα wavemaker.
Για τους περισσότερους είναι υπερβολικό. Εγώ πάλι κάνω μια χαρά τη δουλειά μου. Τι να σου πω τώρα? |
|
||||
|
||||
![]()
με το καλο στα νερα μας!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Ευχαριστω πολυ! Ακομα δεν ηρθα βεβαια-μονο στην σκεψη.Κοντα ειμαι ομως ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kosmas : 26-05-16 στις 16:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω στο 150/50/65 εχω 3 φιλτρα συνολικης ροης(ονομαστικης) 3600 λ/ω και δεν με φτανουν παντως.θελει και κυκλοφορητη κανονικα..
|
|
|||
|
|||
![]()
"Προσωπική" εντελώς άποψη:
Στην πίτα να φανταστείς είχα 1x(1400λίτρα) και 1x(400 λίτρα). Αν βάλεις 2 δυνατά (το εννοώ το δυνατά και με καλή ροή, πχ στην κατηγορία του 406) και βάλεις και έναν wavemaker δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Αλλά πολλά παίζουν ρόλο. Από το πως θα στήσεις τις πέτρες, έως το πως θα στήσεις εισόδους -εξόδους, πόσα ψάρια θα βάλεις, πόσο πολύ θα ταϊζεις, κτλ... Ξεκίνα εσύ και εδώ είμαστε. |
|
||||
|
||||
![]()
καλα η ροη δεν ειναι τιποτα σπουδαιο.στρωνει ευκολα με ενα wave maker.
το βιολογικο αναλογα με το ποσα ψαρια θα βαλεις παιζει ρολο.προτεινω να υπολογισεις περιπου στα 12 λιτρα ελαφροπετρα να χωρανε τα φιλτρα σου. επισης δες και ενα ωραιο ψαρι http://www.abyssos.gr/psaria-glukou-...0-4-5cm-clone/ |
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα δεν μου αρεσε αυτο το ψαρι συγνωμη ε!
|
|
||||
|
||||
![]()
ε καλα βρε τι συγνωμη?μια ιδεα εριξα.αν καταληξεις σε μαλαουι θα βρουμε αρκετα..
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=kosmas;945185].Οτι και να μου πεις ειναι χρησιμο για να υπολογιζω budget.Αν ειχα κανει αυτη την προεργασια με το φυτεμενο θα γλυτωνα πολλα(δεν θα το εκανα)
![]() Για να σου πω μια αλήθεια Κοσμά και εγώ στην αρχή ονειρευόμουν High tech φυτεμένο με γρασίδια και καμιά 100 καρδινάλιους (γιατί είναι από τα αγαπημένα και ίσως κάποτε το κάνω) αλλά όταν κάθισα και είδα το κόστος αλλά πιο πολύ το χρόνο και την φροντίδα που απαιτεί είπα ξέχνα το. Τότε στο ψάξιμο είδα τα πρώτα Αφρικάνικα που με εντυπωσίασαν και διαβάζοντας για τα ψάρια κόλλησα. Ότι και αν επιλέξεις άκου τα παιδιά (Κλεόβουλο και Κώστα) και κάνε ότι σου πουν. Μπορεί αρχικά να μην σου αρέσει αυτό που θα ακούσεις, αλλά πίστεψε με, κάντο. Θα γλυτώσεις από πολλές αλλαγες και προβλήματα. Α... και μακρυά από ψάρια που τσακώνονται πολύ μρταξύ τους ή με άλλα. |
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα καλυτερα για καποιο ειδος cynotilapia αν σου αρεσουν και απεφυγε τα metriaclima.αν και σιγουρα θα θελεις και 3ο χαρεμι στα τοσα λιτρα.αμα θες κανουμε και προτασεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εννοειται οτι θα ακολουθησω πιστα οτι μου πειτε.Θα διαβασω πρωτα καλα τα ειδη ψαριων ωστε να μην σας ρωταω για ακυρα ψαρια.Τωρα διαβαζω αρθρα για γενικες πληροφοριες των κιχλιδων και παρακολουθω βιντεο της λιμνης για να γινει οσο το δυνατο βιοτοπικης προσεγγισης.3 ειναι τα θεματα που με απασχολουν για τωρα.
1.Να καταφερω να πεισω τη γυναικα μου 2.Να πουλησω οσο το δυνατον καλυτερα το ενυδρειο μου 3.Να επιλεξω ενυδρειο Μακαρι να μπορουσατε να βοηθησετε στο 1 αλλα δεν.Στο 2 θα βοηθησει το forum με αγγελια.Στο 3 θα χρειαστω γνωμες |
|
||||
|
||||
![]()
Λαμπρο Καλημερα! Εχεις 3 διαφορετικα φιλτρα.Με ποιο εισαι περισσοτερο ικανοποιημενος σχεση τιμης-αποδοσης-θορυβου?
|
|
|||
|
|||
![]()
Δύσκολο το ερώτημα σου. Αλλού υπερτερεί το ένα και αλλού το άλλο.
Έχω ένα Fluval 406 (πολύ δυνατο, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, ακριβό, κάνει θόρυβο (αλλά τωρα που βρήκα το κόλπο σταμάτησε, δεν μπουκώνει πολύ εύκολα). Ενα Astron AS-2212 (Πολύ καλή τιμή, καλή ροή, όχι πολύ καλά υλικα σε σχέση με το Fluval, εντελώς αθόρυβο). Ενα JBL e-1500 (ακριβό, πολύ δυνατό, αθόρυβο σχετικά, πολύς χώρος για υλικά, μέτρια ποιοτητα υλικών κατασκευής.) Βλάβες δεν έχει βγάλει ποτέ κανένα (φτου φτού). |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκέψης Για Αφρική...... | stanlee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 24-11-14 18:00 |
50 Λιτρα Αφρική Γίνεται? | jimn | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 15 | 23-11-13 14:21 |
Επιστροφή στην Αφρική ! | Γιάννης12 | Malawi | 10 | 28-06-12 01:18 |
Ταξίδι στην Αφρική | dimitris | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 26-05-05 13:39 |