|
|
||||
|
||||
![]()
Κατσε κατσε Νικο να κλεισω τα πτζουρια μη και τιφλοθω απο την λαμψη!!! χαχαχα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αλάνια είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ''νέα γενιά '' θαλασσινών του φόρουμ διακατέχεται από πολύ καλό χιουμορ.
Σίγουρα είμαστε ένα φόρουμ άλλα δεν έχουμε μείνει εκεί! Προσωπικά σας ευχαριστώ για της ανανέωσης που κάνετε. Όλοι μας σχεδόν έχουμε τα ίδια προβλήματα οικονομικό-γυναίκες. ![]() Να συνεχίσουμε όλοι μαζί έτσι για να πάμε το χόμπι μας ένα σκαλί παραπάνω! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
σε αυτην την κοινωνία με αυτα που γίνονται μόνο το χιουμορ μας έμεινε και κανα δυο χομπυ.... φορουμ σαν κι αυτό είναι τα εργαλεία να τα μεταδίδουμε ( χιουμορ και γνωσεις) .
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω πως ειναι μονο θέμα χιούμορ - το οποίο και υπάρχει και σε υψηλό επίπεδο είναι!!
![]() Το σημαντικό στα αλάτια ειναι πως τα μυαλα είναι ανοιχτά και πως τπτ δεν θεωρείται δεδομένο... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το θεμα ειναι να περνάμε καλα αυτες τις λιγες ωρες που εχουμε στην καθημερινοτητα μας............................ ολα τα αλλα πανε και έρχονται σαν τις βαρκούλες στον μόλο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κοιταω τιμες για ΑΟ.
εχω μια της aquafilter 50 και τα ανταλακτικα όλα μαζί με μεμβράνη ειναι 50 ευρω. με 80 ευρώ παίρνω την cardinal 100 με μεμβρανη. τι προτείνετε?
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
|||
|
|||
![]()
Μιχάλη εγώ έχω cardinal με μεμβράνη Dow την μεγαλύτερη κομπλέ
Εχω και αποιονισμο για ενυδρειο και ιχνοστοιχεία για πόσιμο νερό . |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
όταν ερθεις θα την δεις και από κοντα,πιστευω είναι καλη! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΣΟΣ | BASILISPOINTER | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 10-01-12 22:40 |
Κατασκευη ενυδρειου 115χ30χ50 | bambacha | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 20-09-11 23:45 |
κατασκευη ενυδρειου | nakos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 23-02-11 20:51 |
Κατασκευη ενυδρειου??? | modatso82 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-11-10 10:01 |
κατασκευη ενυδρειου! | gramm.n | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-03-10 18:56 |