|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα
αφου περασαν απο το μυαλο μου αρκετες σκεψεις, υστερα και απο το διαβασμα πολλων ποστ εδω στο φορουμ τελικα κατεληξα να ταιριαξω ενα ενυδρειο σε μια εσοχη που εχω στο σαλονι. το μειονεκτημα ειναι το μικρο βαθος της εσοχης το οποιο ειναι 33 ποντοι. οποτε το μεγιστο πλατος θα ειναι 30 ποντοι για να χωρουν να περασουν τα καλωδια και τα σωληνακια απο πισω. αυτο το πλατος ειναι αρκετο για ενυδρειο? ή θα πρεπει να χαλασω λιγο το οπτικο αποτελεσμα μεγαλώνοντας το πλατος μερικους ποντους? το μηκος θα ειναι 115 και το βαθος περιπου 50, ισως και κατι παραπανω. τα λιτρα βγαινουν 172 με 30 ποντους πλατος τα οποια μου ειναι αρκετα. σε μια τετοια κατασκευη απ'οτι εχω διαβασει χρειαζομαστε τζαμι 8αρι ή 10αρι και κοντρες. |
|
||||
|
||||
![]()
Το πλατος θα σε βολεψι στο στισιμο του ενειδρυου εσοτερικα, ειναι καλο για αυτο.Σιν τα λιτρα που οσο πιο πολα τοσο καλιτερα και για σενα και για τα ψαρια σου αλλα και θα εχεις πιο πολες επιλογες.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χααχ λαγονησι? εισαι 5 λεπτα απο το σπιτι μου αναβυσσο μενω! δες αυτο πρωτα και μετα μιλαμε http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=55612
|
||||
|
||||
![]()
Κατα την γνωμη μου αν μπορεις δωσε λιγο φαρδος στο ενυδρειο ακομα.Οι 28 χονδρικα ποντοι(εσωτερικα) σε περιοριζουν καπως,ειδικα σε φυτεμενο.Αν παλι δεν μπορεις,προχωρα το οπως το σκεφτεσαι και βλεπεις.
|
||||
|
||||
![]()
Μια άλλη λύση είναι να κολλήσεις τα πλαινά τζάμια από έξω και όχι πάνω στη βάση.Έτσι θα έχεις τα 30εκ της βάσης!Βέβαια με αυτό τον τρόπο χάνεις 1εκ(10χιλ τζάμι) του χώρου για καλώδια ή 0,8εκ(για 8χιλ τζάμι)Μπορείς να βάλεις τα καλώδια στο πλάι ή δεν γίνεται?
καλή συνέχεια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν εχουμε μικρη επιφανεια νερου καλο ειναι να εχουμε και λιγοτερα λιτρα, αφου δεν γινεται επαρκης οξυγονωση του νερου, λογω της μειωσης της ανταλλαγης αεριων.
Γιαυτο χρειαζεται η αρμονια στις διαστασεις. Πχ το πιο αποτυχημενο ενυδρειο ειναι αυτο το ενυδρειο-καδρο που υπαρχει Το ενυδρειο δεν πρεπει να βγαινει εκτος βασης γιατι θα ανοιξει πιο ευκολα.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευη ενυδρειου | nakos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 23-02-11 20:51 |
Κατασκευη ενυδρειου??? | modatso82 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-11-10 10:01 |
κατασκευη ενυδρειου | scooby14 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 14-10-10 14:59 |
Κατασκευη Ενυδρειου. | Baggelis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 04-06-10 08:48 |
κατασκευη ενυδρειου! | gramm.n | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-03-10 18:56 |