|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Για διακοπτη. Αλλα αυτο ειναι ακομα υπό σκέψη.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό για το φλοτέρ μήπως είναι υπερβολή; Δεν ξέρω απλά ρωτάω. Αλλά έχω την εντύπωση ότι η απλότητα συνήθως είναι και πιο ασφαλής. Αν γίνει κάτι στον κάτω σωλήνα θα το ακούσεις με τόση φασαρία που κάνουν οι πάνω και έτσι θα πάρεις τα μέτρα σου. Ενώ αν πάθει κάτι το φλοτέρ, δεν υπάρχει φόβος μήπως σταματήσει την αντλία χωρίς να υπάρχει λόγος;
|
||||
|
||||
![]()
Για αυτο λεω το σκέφτομαι ακομα αυτο. Μπορει να εφαρμοστει μονο οταν θα φευγω για αρκετες μερες.
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείς να βάλεις ηλεκτρόδια φθηνό κ ασφαλές.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ηλεκτροδιο;;; προτιμώ το φλοτερ, πιο εμπιστο μου φαινεται.. Καταρχην μονο και μονο απο την υγρασια μπορει να "ενεργοποιηθουν" τα ηλεκτροδια!! Η αλλιως και να τα εχω μεσα συνεχεια σκουριές και τετοια..
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου τα δουλεύω 20 χρόνια .είναι ανοξειδοτα κ ότι πιο ασφαλές.σ καζανακια μ 65 βαθμούς μέσα.φαντάσου υγρασία από τους υδρατμούς.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ερωτηση.. Εχθες χωρισα το σαμπ σε τρια διαμερίσματα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τα υλικά να μην πατάνε κάτω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποια ειναι διαφορα στο να πατανε η οχι?
|
|||
|
|||
![]()
Περνάει το νερο ΚΑΙ από κάτω .εκεί θα σου μαζέψει μούργα και αν δεν βαλεις φρικάρει σημαντική ποσότητα βιολογικού υλικού.αν έχεις παρατηρήσει όλα τα φίλτρα έχουν σχαριτσα όπως κ σ όλα τα ενυδρειακα μαγαζιά που φαίνεται το υλικό τους έχουν από κάτω κενό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να υπάρχει κενό από κάτω,
λιγότερη βρώμα και δεν θα μπουκώνουν τόσο εύκολα, και καλύτερη κυκλοφορία του νερού, και αν είναι δυνατόν ουτε το eggcrate να πατάει κάτω, σαν σχάρα να το κάνεις
|
||||
|
||||
![]()
Οκ τοτε.. Επειδη ο σπακουρης μου πέφτει λιγο μακρυα απο περιστερι που μπορω να βρω eggcrate γενικα?
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ακούσει πως έχει και το Jumbo κάτι παρόμοιο, για να βάζουν τα πιάτα να στεγνώνουν, και είναι πολύ φθηνό.
Μήπως βρεις στα Jumbo στη Πειραιώς, στο Leroy
|
||||
|
||||
![]()
Εχει τετοιο το λερου? Του jumbo ειναι μικρο δεν μου κανει.
------------------------- Λετε να εχει ο σταματιου?? Εχει ρωτησει κανεις εκει;
--------Θ ά ν ο ς--------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ScorpionGr : 19-05-16 στις 16:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Στα Jumbo που είναι στο Leroy εννοούσα.
Δεν πρέπει να έχει ο Σταματίου, είναι από πλεξιγκλας το erggcrate Του Jumbo είναι μικρά ε
|
|||
|
|||
![]()
Εγω τα βρήκα στο macro.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε μαγαζιά με ηλεκτρολογικό υλικό θα βρεις. Λέγεται και κυψέλες οροφής.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ ευχαριστω παιδια.. Οποτε αυριο εχει ψαξιμο και βλεπουμε..
|
||||
|
||||
![]()
Έχω χρησιμοποιήσει και πλαστικό τελάρο φρούτων για αυτή τη χρήση
|
||||
|
||||
![]()
Εξυπνο αλλα αυτο ειναι κατι που θα εκανα εαν ειχα ηδη τελαρο..
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα... έχεις και ένα δίκιο. Να σου έστελνα καμιά 10αριά αλλά είμαι μακριά.
|
||||
|
||||
![]()
Πετάξου σε κανα μανάβικο, όλο και κάποιο για πέταμα θα έχει
|
||||
|
||||
![]()
θα ψαξω για eggcrate να μεινει και κανα κομματι γιατι ολο και καπου θα χρειαστει!
------------------------- Τελικα ηταν πιο ευκολο απο οτι νομιζα.. Βρηκα κοντα μου eggcrate σε καταστημα με πλεξι.. Τιμη 20 ευρω το 1.20χ0.60. ------------------------- Σημερα παρελαβα και το loc line.. ![]() ![]()
--------Θ ά ν ο ς--------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ScorpionGr : 20-05-16 στις 09:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Στον Σπακούρη θα το έπαιρνες 15¤
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ηθελα και 5 ευρω βεμζινη πηγαινε ελα πειραια απο περιστερι..
|
||||
|
||||
![]()
Αααααααα οκ τότε!Σε τί χρώμα το πήρες,γνωρίζεις σε τι χρώματα το έχει;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ρωτησα χρωματα.. Ζητησα λευκο και μου εδωσε.. Ψαξε novacryl στο περιστερι. Αλλα δεν εχει ιστοσελιδα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παρεξηγήσιμο το loc line
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα το μονο που με χαλαει ειναι το χρωμα του.. Για να το "κρυψω" μαλλον θα δεθει καποιο φυτο πανω του.. Η ολο και καμια ριζα θα δεσω πανω του. Θελω να πιστευω οτι ηα βοηθησει πολυ στη ροη του νερου μεσα στο ενυδρειο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 424 | 07-08-15 06:18 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου 2,5 μετρων | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 225 | 22-06-14 15:51 |
Κατασκευη Ξυλινου ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 21-04-12 21:00 |
κατασκευη νεου ενυδρείο 650 λιτρων | sllo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 04-02-09 11:14 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |